Iata ce haine poarta cei mai faimosi rapperi!

Premiile Grammy 2015 i-au adus in centrul atentiei pe cei mai faimosi solisti din lume. Toti criticii de moda au analizat aparitiile pe covorul rosu ale artistilor si au realizat topuri ale celor mai atragatoare cupluri. Evident, Jay Z-Beyonce si Kanye West-Kim Kardashian au fost la mare concurenta, intrecandu-se in tinute de seara ultra-elegante. Shawn Corey Carter, cunoscut sub numele de scena Jay Z s-a remarcat printr-un smoking Burberry albastru inchis cu revere din matase, accesorizat cu papion si pantofi din lac, purtati nonconformist... fara sosete!
Brand-ul de lux britanic este indragit si de sotia producatorului musical, exotica  Beyonce Knowles, ea optand in repetate randuri pentru tinute Burberry Prorsum. Fie ca este vorba de un trench grena (pe care l-a purtat intr-un videoclip filmat pe strazile New York-ului), fie de o jacheta camel completata de o fusta si o bluza pastelata (la un meci de basket) sau de o rochie din dantela roz (intr-un selfie postat pe Facebook), nimic nu este prea scump, prea luxos sau prea dificil de purtat pentru solista.

Aceasta afirmatie este valabila si in cazul extravagantei Kim Kardashian transformata de media intr-un adevarat fashion-icon.
Vedeta cu forme apetisante poarta cu nonsalanta trench-uri bej Burberry (prezent in Romania prin flagship store-ul din strada Luterana nr 4) cu tinte si capse, la tinute de zi cu zi. Moda este in familie, intrucat si Kanye West are un “arsenal” impresionant de jachete, trench-uri, coat-uri din blana sau din stofa, semnata de casa de moda britanica. Trend-ul este puternic in randul rapperilor si hip-hoperilor, will.i.am, Tinie Tempah sau Lil Wayne reinterpretand intr-un mod personal si autentic stilul brit-chic!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod