HILFIGER - colectia primavara 2016

Bine ai venit în paradis! În acest sezon, Tommy Hilfiger călătorește în Caraibe, unde cromatica pozitivă se întâlnește cu imprimeurile detaliate pentru a crea o reinterpretare modernă a istoriei brandului.
Plimbarea plină de energie prin apele turcoaz din Jamaica și plajele cu nisip fin din Mustique amintește de vacanțele starurilor rock, ale membrilor caselor regale, dar și a noii generații a familiei Hilfiger. Nu avem reguli, așa că relaxează-te și bucură-te de sezonul Primăvară 2016.  

Colecția aduce un omagiu ritmului relaxat al vieții insulare, unde siluetele clasice sunt actualizate printr-un filtru eclectic. Rochiile fluide sunt marcate de imprimeuri cu fauna și flora luxuriantă, inspirate de lucrările pe textil ale renumitului artist Josef Frank.
Mixul de texturi și dungile contrastante, în tonuri intense, sunt vizibile atât pe rochiile solare cât și pe piesele care se pot purta în diferite combinații. Jachetele din denim și pantalonii chino au culori estompate pentru a obține o estetică accesibilă, dar sunt prevăzute cu margini brodate și cusături vizibile. Clasicul pulover de cricket este refăcut din fir croșetat, tricourile polo sunt realizate din plasă, și cămășile oxford sunt personalizate cu butoniere brodate.
Acest tip de detalii pot fi regăsite in toate piesele colecției, inclusiv pe gențile mari de plajă, pantofii sport și espadrilele multistrat.

Regăsim și influențe venite din excentricitatea stilului de vacanță al elitei Britanice care frecventa insulele, la începutul anilor 70. Jacquartul folosit pentru realizarea costumelor conține fire metalice în țesătură pentru a capta lumina, iar caftanele din mătase transmit un aer decadent și relaxat. Întraga colecție se adresează noii generații de globetrotter care își completează ținutele cu accesorii romantice, realizate din crochet și bijuterii din mărgele.
Întregul sezon vorbește despre dorul de ducă, despre evadarea din nebunia vieții urbane și despre bucuria pe care ți-o oferă libertatea stilului personal. Relaxează-te și profită de vibrațiile pozitive!

Colecția Tommy Hilfiger pentru Primăvară 2016 reprezintă o celebrare a vieții pe insula - de la Jamaica la Formentera şi până la Mustique. Am fost inspirați de nostalgia stilului de vacanță al anilor ’70, dar reinterpretat în stilul nostru propriu, cu un twist modern, sofisticat şi fresh.
Totul se reduce la o relaxare eclectică, la materiale decolorate de soare şi la luxul pieselor manufacturate.
” a declarat designerul Tommy Hilfiger.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod