Gama adidas neo îmbină designul sportiv cu accente de lux prin lansarea colecției de toamnă 2015 a Selenei Gomez

Îmbrăcămintea sport capătă o nouă înfățișare odată cu lansarea noii colecții de toamnă semnată de Selena Gomez pentru adidas neo. Colecția îmbină accentele dinamice cu detaliile feminine, iar piesele vor face ca garderoba de toamnă să nu fi fost niciodată mai atractivă.
Odată cu venirea toamnei, suprapunerea de straturi devine din nou stilul vestimentar adecvat, iar noua colecție a Selenei prezintă  combinații vestimenatare potrivite  pentru orice gust. Colecția îmbină perfect stilul adolescentin cu stilul clasic adidas. Fetele sunt încurajate să îmbine latura activă cu cea feminină purtând noua colecție adidas neo a Selenei.

Ținutele preferate pentru această toamnă capătă o alură de eleganță sport. Articolele sport de bază,  precum hanoracul, pantalonii de jogging și jachetele antivânt, au în designul lor   detalii metalice delicate  și cu o notă de dinamism,  ce pun în evidență elementele feminității.
În acest sezon se pune accent pe nuanțe  de roz pal și albastru deschis, culori care aduc o notă urbană colecției. Accentele metalice dau un plus de feminitate și amploare, în timp ce nuanțele de negru și alb oferă un aspect mai dur. Portocaliul fluorescent subliniază   starea de energie prin accentele neon.

Combinarea tendințelor cu ținutele sport permite crearea unor piese  perfecte pentru layering, astfel încât să îți poți  ajusta garderoba atât în  zilele călduroase dintr-o vară târzie, cât și în zilele răcoroase de toamnă.
Noua colecție se caracterizează prin lipsa cusăturilor, aspect simplu și feminine, precum și o formă impecabilă oferită de detaliile subtile reflectorizante  ce se regăsesc pe pantofi.

Articolele de încălțăminte respectă de asemenea designul de suprapuneri, combinat cu material transparent. Noua colecție de pantofi adidas neo a căpătat o notă de eleganță subliniată prin detalii metalice ce se regăsesc în logo și în țesătura șireturilor.

Selena Gomez a prezentat câteva piese din noua ei colecție adidas neo la evenimentul Google Hangout https://www.youtube.com/watch?v=q4BTc4IzOkI.
Noua colecție îmbină diferite elemente sport cu stilul urban pentru a da viață unui look absolut inedit. Colaborarea cu adidas este extrem de interesantă  și este distractiv modul în care evoluăm împreună” a declarat Selena Gomez.

Colecția adidas neo Selena Gomez este disponibilă în magazinele adidas.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod