Foto. Ce ținute au purtat vedetele la nunta Prințesei Eugenie

Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a și a noua în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-a căsătorit vineri cu Jack Brooksbank.
Ceremonia a avut loc la capela St. George de la Castelul Windsor, în prezenţa unor celebrităţi, cât și a unor membri ai Casei Regale, între care și verii săi primari, Prințul William și Prințul Harry, însoțiți de soțiile lor, Kate Middleton, respectiv Meghan Markle.

Prințesa Eugenie (28 de ani) este fiica prinţului Andrew, duce de York, al treilea copil al reginei Elisabeta a II-a, şi a fostei lui soţii Sarah Ferguson, ducesă de York. Cei doi au fost căsătoriți timp de zece ani, între 1986–1996, și mai au împreună o fiică, prințesa Beatrice (30 de ani), sora mai mare a prințesei Eugenie.

La ceremonie au participat 850 de invitați, cu 150 mai mulți decât la nunta prințului Harry cu Meghan Markle.
Dintre ei nu au lipsit Regina Elisabeta, prințul Charles, ducele și ducesa de Cambridge, Naomi Campbell, Liv Tyler, Demi Moore, Cara Delevingne, Robbie Williams, Ellie Goulding, James Blunt și Kate Moss, potrivit Daily Mail, citat de Mediafax. 

O absență notabilă a fost soția prințului Charles. Camilla, Ducesă de Cornwall, nu are o relație prea bună cu părinții lui Eugenie, Prințul Andrew și Sarah Ferguson, astfel că a evitat să participe la eveniment.

Celebritățile și membrii familiei regale au respectat protocolul optând pentru ținute sobre, din care nu au lipsit pălăriile, obligatorii la o nuntă regală.
Vântul puternic le-a dat de furcă invitaților, care s-au luptat să-și țină pălăriile pe cap și rochiile la locul lor. 

Modelul Cara Delevingne, care este prietenă bună cu Eugenie și sora acesteia, prințesa Beatrice, a făcut notă discordantă de restul invitatelor. Cara a ales să poarte un costum de tip smoking, o alegere cu totul neobișnuită pentru o nuntă regală.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod