Fiica lui Boris Becker a debutat ca model la Săptămâna Modei de la Berlin

Fata legendarului tenisman german și-a făcut debutul ca model la vârsta de 14 ani, la Berlin Fashion Week, fapt remarcat chiar de tatăl ei natural pe Instagram.
"Ce tânără frumoasă", a scris Becker pe rețeaua de socializare, în continuare referirea fiind făcută la Mercedes-Benz Fashion Week.

Anna Ermakova a fost chiar surpriza manifestării marți după-amiază, când a pășit pe podium pentru a prezenta creațiile germane Riani, după care a defilat, la încheierea prezentării, de mână cu designer-ul șef al firmei Ulrich Schulte, relatează Agerpres.

Fiica lui Boris Becker, care a lipsit de la debutul fiicei sale, fiind la Australian Open, la Melbourne, s-a născut în martie 2000, mama ei fiind Angela Ermakova, o rusoaică născută la Londra, care a obținut paternitatea fostului tenisman printr-un proces.

În cartea sa autobiografică, "Viața nu este un joc", apărută în 2013, Boris Becker a recunoscut că este tatăl Annei, relația dintre cei doi părinți fiind absolut întâmplătoare, într-un restaurant, scrie agenția citată.

La prezentarea de la Berlin, Anna Ermakova a purtat un mini argintiu-negru, încălțată cu tocuri înalte, după care s-a întors pe podium într-o ținută purpurie.


Foto: AFP/Mediafax, Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod