Fiica de 16 ani a lui Kate Moss este noua imagine Marc Jacobs. Cum arată Lila Grace Moss

Lila Grace Moss-Hack, fiica în vârstă de 16 ani a supermodelului Kate Moss, a fost prezentă la un eveniment de lansare a noii colecții de farduri Marc Jacobs, la o săptămână după ce a fost anunțat faptul că va deveni noua imagine a faimosului brand.
Adolescenta, al cărui tată este fondatorul trustului Dazed Media din Marea Britanie, a lansat noua colecție limitată de produse cosmetice Marc Jacobs, numită Leopard Frost Collection.

Tânăra a purat o rochie neagră inspirată de moda anilor '90, cu top sub formă de cămașă cu mâneci lungi, din material transparent. A asortat ținuta cu dres negru și sneakerși negri.

"Frumusețea, răbdarea și amabilitatea Lilei au făcut ca acest proiect să fie mult mai special decât mi-am imaginat", a scris designerul Marc Jacobs într-o postare pe Instagram, atunci când a anunțat că Lila Grace va fi imaginea brandului.

"Cu fiecare look pe care l-am fotografiat, ea a intrat cu grație și fără dificultate în pielea fiecărui personaj.
Îți mulțumesc, Lila, pentru că faci parte din acest proiect special și mulțumesc @katemossagency și @jeffersonhack pentru că ne-ați acordat privilegiul de a lucra cu frumoasa voastră fiică
", a adăugat designerul.

La rândul său, Lila Grace a postat fotografii pe Instagram, împreună cu mesajul: "Este o onoare să fiu imaginea noii campanii @marcbeauty."

Adolescenta este reprezentată de agenția de modeling a mamei sale, Kate Moss Agency, care mai reprezintă, printre alții, pe actrița Gwendoline Christie, cunoscută pentru rolul din serialul Game of Thrones, și pe cântăreața Rita Ora. 

În luna septembrie a acestui an, Moss a vorbit despre cariera de model a fiicei sale. 

"Depinde de ea.
O las pe ea să decidă. Bineînțeles, o voi susține. Voi fi 'mamanagerul' ei! Dacă vrea, poate orice. O voi susține în tot ceea ce își dorește să facă"
, a declarat Kate Moss despre posibilitatea ca fiica ei să-i calce pe urme și să devină model.

În același interviu, Moss a dezvăluit că nu se simțea confortabil să pozeze nud în adolescență, dar a mai spus că tinerele modele din prezent au mai multe opțiuni decât a avut ea în momentul când și-a început cariera.

"Ele nu trebuie să o facă dacă nu vor.
Eu nu aș lăsa-o pe fiica mea (nr. să pozeze nud). Are 15 ani acum și când mă uit la ea, mă gândesc că eu la aceeași vârstă pozam topless. Este o nebunie
", a spus Kate.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod