FashionTv Winter Festival 2016 va avea loc intre 19-21 februarie la Brasov

Fashion TV Winter Festival 2016, cel mai important festival de modă al iernii, va transforma Brașovul în capitala modei din România.

Evenimentul va reuni cei mai în vogă designeri români, modele de succes, branduri internaționale dar și o parte dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Festivalul, va avea loc in perioada 19-21 februarie 2016, la Centrul de Evenimente si Conferinte Lux Divina din Brasov. Cei mai in voga designeri ai momentului, premiati in cadrul Bucharest Fashion Week, vor aduce publicului brasovean un spectacol al elegantei si creativitatii. In premiera vor veni in orasul de la poalele Tampei si top modelele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia, vedete si artisti de top, dar si multe alte surprize printre care finala națională Miss Diamond România 2016.

Fashion TV Winter Festival se afla la cea de a IX-a editie, primele sapte avand loc tocmai in localitatea austriaca Kitzbuhel supranumita si „Perla Alpilor Austrieci”. Andreea Dogaru, Nausica Mircea, Laura Olteanu, Ionut Glavan, Adela Diaconu, Cristiana Maria Purdescu, Oana Ciclovan, Lacramioara Iordachescu, Geanina Olaru sunt o parte dintre designerii ce vor face ca unul dintre cele mai frumoase orase din Romania sa devina o capitala cosmopolita a extravagantei vestimentare.

Pe scena prestigiosului eveniment isi va face debutul in cadrul unui festival international, talentatul designer Daiana Melinte.

Daiana, este fiica fostei campioane olimpice si mondiale Doina Melinte. Daiana a terminat Universitatea Natioanala de Arte si isi doreste sa ajunga un faimos designer, iar pentru asta isi exploreaza creativitatea si viziunea pentru a-si defini stilui propriu. Este o persoana creativa, capabila sa imbina stiluri artistice creative cu proprietati practice Severa cu propriile creatii, parcurge un proces continuu de perfectionare si dezvoltare personala pentru a-si forta limitele. Ghidata mereu de principii temeinice din care izvoraste o ambitie desavarsita, este capabila sa isi manifeste spiritul creativ indiferent de situatie. Iubitorii de moda vor putea admira o colectia deosebita in cadrul FashionTv Winter Festival 2016 semnata Daiana Melinte.

Editia din acest an a Fashion TV Winter Festival va prezenta in premiera si colectiile unor designeri internationali. Prezente vor fi si branduri renumite precum Mineli, care vor oferi publicului un show unic.
Cele trei  zile de spectacol se vor incheia cu o petrecere Fashion TV, de la care nu vor lipsi castigatoarele concursurilor Miss Romania 2015, Top Model Romania 2015, si alte modele de succes.

In cadrul prestigiosului eveniment , se va desfăşura si finala națională Miss Diamond România 2016, unde va fi aleasă reprezentanta României la Miss Diamond of the World 2016, în Algeria. De menționat că anul trecut, titlul de Miss Diamond of the World 2015 a fost obținut chiar de România, prin reprezentanta noastră Delia Duca. Asadar, Fashion TV Winter Festival 2016 se anunta a fi un eveniment deosebit, plin de culoare si opulenta.

Top modelele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia vor urca pe podium în colecțiile de modă ale unor designeri și case de modă internaționale celebre. Acestea au o cariera impresionata in domeniul fashion, de peste 14 ani defileaza pe cele mai importante podiumuri de moda din lume pe care marii designeri internationali isi prezinta colectiile.

În 1999, Claudia Neghina devenea Top Model România și obtinea un contract cu agenția Why Not din Milano.
A mers în capitala modei si a avut zeci de prezentări pentru creatori precum: Dolce Gabbana, Emporio Armani, Christian Dior, Valentino, Armani, Chanel, Cavalli, Rocco Barocco, Donna Karan, Etro. A participat la zeci, dacă nu sute, de festivaluri de modă internaționale, a avut sute de shooting-uri
în străinătate și a prezentat de nenumărate ori, în direct, evenimente la FashionTV Internațional. A fost desemnată de trei ori modelul anului în România: în 2003, 2004 și 2006. Din 2000 până în prezent, a prezentat toate edițiile Bucharest Fashion Week, Miss România, Summer Fashion Festival, Premiile în modă si modeling, Gala Fotbalului Românesc.

Ioana Francia a câștigat titlul Top Model România în 1997. A fost momentul care a propulsat-o pe podiumurile celebrelor case de moda din întreaga lume: Armani, Cavalli, Channel, Pacco Rabanne,Gai Mattiolo, Giada Curti sau Rocco Barocco. Ca o recunoaștere a meritelor internationale, Ioana a fost desemnată în 2002 Modelul Anului în România.
A efectuat sute de prezentări și tot atâtea shootinguri, a apărut pe coperțile unor reviste celebre din țară și de afară. Este și acum unul dintre cele mai apreciate apariții pe podiumul Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de modă din România.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • EX MISA pe 19 Feb 2016, 18:45
    Secta MISA si Fashion TV

    Partener mai bun decat MISA nu si-ar fi putut gasi trupa de la Fashion TV. Centrul de evenimente Lux Divina este firma ce tine de MISA. Acolo isi tine si MISA marile evenimente "spirituale". De la Miss Shakti cu jocuri cu urina din cadrul taberelor MISA, oamenii lui Bivolaru au ajuns sa gazduiasca finala națională Miss Diamond România 2016. Miss-urile de la MISA se stie ca ajung in patul marelui guru de Tartasesti. Ce

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod