ECCO deschide primul magazin stradal din Bucureşti,pe Calea Dorobanţi

Pe 18 iunie 2015, retailerul danez de încălţăminte ECCO va deschide primul magazin stradal din Bucureşti, pe Calea Dorobanţi nr. 170. Acesta va fi cel de-al 25-lea magazin ECCO din ţară şi cel de al 11-lea din Bucureşti. Cu o investiţie de 100.000 de euro, noul magazin va prezenţa în cei 88 de metri pătraţi ai săi noul concept store ECCO, care conferă magazinelor o imagine mai modernă şi mai sofisticată a stilului scandinav.
ECCO îi invită pe bucureşteni în noul sau magazin din Calea Dorobanţi nr. 170 să descopere noi destinaţii de vacanţă şi să-şi aleagă încălţămintea potrivită care să-i facă să se simtă 100% pregătiţi pentru orice aventură de vara. De la drumeţii pe timp de zi la plimbări de-a lungul plajei, încălţămintea ECCO te poartă peste tot, oferindu-ţi un confort de neegalat de dimineaţă până seară.

În nouă locaţie ECCO, bucureştenii vor putea descoperi cele mai noi produse din colecţia primăvară-vara 2015, precum sandalele statement ECCO Buillon pentru femei, în nuanţe metalice care acaparează toate privirile, şi pantofii ECCO Collin pentru bărbaţi, moderni şi uşor de încălţat, cu elastice laterale pentru o fixare perfectă pe picior.
Vara această, toate aventurile sunt posibile cu ECCO!

Deschiderea noului magazin ECCO din Calea Dorobanţi nr. 170 va fi sărbătorită cu 20% reducere la nouă colecţie şi cu multe surprize! Profită de V.I.P. Confort cu ECCO!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod