Infusion, tratamentul inovator pentru faţă şi corp

Pielea este unul dintre cele mai importante organe ale corpului. Ea protejează organismul împotriva efectelor nocive ale mediului dar nu este imună împotriva procesului natural de îmbatrânire. Pentru a o proteja este necesar un regim constant de îngrijire sau de tratamente benefice pielii.

Tratamentul Infusion este unic şi reprezintă o procedură estetică non-invazivă ce livrează in derm
un complex de vitamine, minerale şi de aminoacizi benefici pielii.

Este sigur?
Tratamentul Infusion este absolut sigur si non-invaziv pentru fată şi corp. În timpul tratamentului se pot simţi impulsurile delicate care sunt similare senzaţiei de furnicături. În funcţie de sensibilitatea fiecaruia, acestea pot fi simţite sau nu. Tratamentul este relaxant şi va puteţi bucura de momentele de răsfaţ oferite.

Cum funcţionează acest tratament?
Infusion™ introduce în derm, în condiţii de siguranţă şi într-un mod eficient, soluţiile ionice special create.  Infuzia soluţiilor se realizează cu ajutorul aplicatorului special creat atunci când terapeutul trece prin mişcari circulare pe suprafaţa pielii.  Astfel beneficiaţi şi de un masaj relaxant pe toată zona de tratament.

Aplicatorul emite impulsuri Ion Wave ce permit penetrarea stratului cornos introducând adânc in derm soluţiile active.  Aceste infuzii ajung direct in straturile profunde ale pielii.


Avantajele tehnologiei Ionwave:
Când proprietaţile Ion Wave intră in contact cu celulele pielii, acestea incep rearanjarea structurala a bistratului lipidic pentru a forma micro-pori în membrana celulară.



Odată deschisă bariera transdermala, soluţiile active  sunt introduse in derm. Micro-canalele deschise sunt de scurtă durată şi se resigilează imediat după ce soluţiile active sunt introduse în profunzime.



Tratamentul Infusion oferă o atenţie specială pielii datorită tehnologiei IonWave ce permite livrarea in derm a serumurilor ionice special create (cocktailuri de vitaminte, minerale si aminoacizi specifici pielii).
Proiectat sa lucreze in condiţii de maximă siguranţă, tehnologia Ionwave deschide cu atenţie micro-canale în  membranele celulare şi permite introducerea serumurilor in interiorul acestora fără a afecta pielea sau stratul cornos.


Infusion Face Collagen Booster
Lifing instant de lungă durată

Infusion Face Anti-Wrinkling & Lifting
Îmbunătăţeşte tonusul  şi fermitatea pielii, ridurile fine si cele adanci sunt ameliorate

Infusion Face Intensive Hydration
Hrănește și hidrateaz ă pentru a prevenii semnele de îmbătrânire prematură a pielii

Infusion Body Lipoelim
Descompune depozitele de celulită, ofera o piele mai netedă şi remodelarea zonei

Infusion Body Skin Firm
Îmbunătăţeşte tonusul şi fermitatea straturile exterioare a pielii

Infusion Body Anti-Stretch Mark
Reface complet elasticitatea şi normalizează matricea fibrei de colagen

Tratamentul este creat pentru a rezolva problemele inestetice ale pielii Dumneavoastra indiferent de zonă sau suprafată.
Bucurăte de o piele frumoasă şi sănătoasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod