Dezastru pe covorul roșu! Costumul ciudat purtat de Kylie Jenner la Premiile Grammy

La petrecerea de dinaintea Galei Grammy, Kylie Jenner a atras toate privirile cu look-ul său în stil vintage Hollywood.
Starleta a purtat o rochie din satin de un roșu intens, cu o crăpătură adâncă pe o parte.

Dar la Gala Premiilor Grammy, Kylie și-a dezamăgit fanii purtând o ținută bizară, formată dintr-un costum roz cu o croilă structurată. 
 
Costumul a fost completat de mănuși care se continuau din partea de top, o bandă cu paiete strălucitoare argintii în jurul taliei și pantofi albi.



Vedeta în vârstă de 21 de ani, care nu părea deloc fericită că se află la faimoasa gală, și-a însoțit iubitul pe covorul roșu.
Travis Scott, rapperul împreună cu care starleta are o fiică de un an, a fost invitat să susțină un recital pe scena Grammy.


Fanii de pe Instagram ai vedetei au reacționat imediat la alegerea vestimentară a acesteia. "Oare și-a supărat cu ceva stilistul?", a scris unul dintre useri. "Cine i-a spus lui Kylie că îi stă bine așa?", a intrebat o altă persoană pe Twitter.

În timp ce ținuta a fost una neobișnuită pentru Kylie, care optează adesea pentru rochii sexy, strânse pe corp, părul și machiajul au fost impecabile.



Kylie, care deține propria linie de cosmetice și are o avere de peste 800 de milioane de dolari, a ales să-și asorteze ținuta cu un coc simplu, machiaj în tonuri neutre și cercei cu diamante.

A fost o săptămână încărcată pentru Kylie și Travis, care au sărbătorit aniversarea de un an a fiicei lor, Stormi, cu o petrecere extravagantă.


Cei doi au închiriat o mare parte din parcul de distracții Universal Studios pentru o petrecere gigant.
Aceștia au transformat locul într-un parc de distracții tematic, pe care l-au numit Stormi World.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod