De ce nu mai poartă Meghan Markle inelul de logodnă

Meghan Markle este însărcinată în opt luni și deși viața ei este complet diferită de cea a unei femei însărcinate obișnuite, se pare că Ducesa de Sussex se confruntă la rândul său problemele clasice ale unei sarcini.
De curând, Meghan a fost observată la două evenimente diferite în aceeași zi, fiind printre ultimele sale angajamente înainte de a naște.

Ducesa a vizitat alături de soțul său, Prințul Harry, Canada House cu ocazia unei celebrări pentru Ziua Commonwealth. În aceeași zi, viitoarea mămică a participat la o slujbă desfășurată la Catedrala Westminster Abbey dedicată aceleiași celebrări a Zilei Commonwealth.

Ca de fiecare dată, Meghan a uimit publicul prin ținutele sale impecabile, dar ochii "de vultur" ai fanilor au observat un detaliu mai puțin obișnuit: Ducesa de Sussex nu avea pe degetul inelar inelul de logodnă.



Cei care au analizat fotografiile cu Meghan au observat că aceasta poartă pe inelarul de la mâna stângă verigheta.
Dar nu purta inelul de logodnă oferit de Prințul Harry, care a fost creat după o idee a acestuia. Inelul include un diamant din colecția Prințesei Diana, încadrat de două diamante mai mici din Botswana, țară pe care cei doi îndrăgostiți au vizitat-o la începutul relației lor.

Dar înainte ca acest gest să capete diverse interpretări și să se ajungă la concluzia că Prințul Harry și Meghan Markle ar avea probleme în căsnicie chiar înainte de nașterea copilului lor, trebuie specificat că lipsa inelului nu are nicio semnificație sentimentală.
De fapt, este posibil ca Meghan să fi renunțat la inel din cauza unui simptom apărut des în timpul sarcinii. Este vorba despre umflarea mâinilor.


"Este normal să te confrunți cu retenția de apă în timpul sarcinii, în special cu umflarea picioarelor, gleznelor sau degetelor. Iar această problemă se agravează pe măsură ce sarcina avansează", spun specialiștii NHS, citați de redonline.co.uk. Având în vedere că Meghan este însărcinată în opt luni, nu este deloc surprinzător faptul că degetele i s-au umflat și nu mai poate purta bijuteriile sale obișnuite.

În urmă cu câteva luni, Ducesa de Sussex a confirmat că bebelușul său se va naște în aprilie, ceea ce înseamnă că nu mai este mult până când va deveni mamă.
Până atunci, Meghan și Harry vor fi cât se poate de ocupați pentru că se vor muta din Nottingham Cottage, aflat pe domeniul Palatului Kensington, la Frogmore Cottage, o locuință cu zece dormitoare de pe domeniul Castelului Windsor.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod