Concepto - produse din piele naturala, lucrate manual

Ane si Andra Feher, doua clujence geniale au reusit sa aduca o colectie unica, diferita si spectaculoasa pentru femei puternice si indraznete, ba mai mult decat atat, ne-au cucerit si prin colectia kids.

Peste 70 de vedete, jurnalistii, bloggeri si designeri au fost prezenti la evenimentul de lansare a noii imagini a brandului de design vestimentar Concepto.  Au fost alaturi de creatoarele Ane si Andra Feher din Cluj Napoca  numerosi invitati:  Andra si Catalin Maruta, Adina Galupa, Tily Niculae, Maria Radu, Giulia, Bianca Ionita, Andrei Leonte, Diana Bart, Camelia Baltoi, Simona Taranu, Oana Cosbuc, Andrei Nourescu, Maria Simion, Laura Gruia, Alina Galatescu, Alexia Talavutis, Raluca Stirbet, Eli Roman, Sanziana Negru, Mihaela Glavan, Adeline Catinas si lista continua.

Concepto este un brand de moda din Cluj-Napoca aflat pe piata de 3 ani, care s-a remarcat prin design, inovatie si calitate.

Vedete precum Andra, Loredana, INNA, Adela Popescu, Antonia, Kaira, Alina si Diana Enciu au purtat si poarta Concepto.

Noi oferim calitate, iar daca investesti intr-o piesa care tine de-a lungul anilor si care se preteaza pe silueta ta, merita investit. Suntem un brand premium, lucram cu produse din piele naturala, realizam articole manual, avem piese brodate, piese pe care le personalizam in functie de ceea ce doreste clienta noastra”, declara Ane Feher, Concepto.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod