Charlize Theron, în chiloți la Festivalul de Film de la Berlin. Actrița a purtat o rochie din plasă

Invitată de onoare la Gala Cinema For Peace din cadrul celei de-a 69 ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, Charlize Theron a șocat printr-o ținută mai puțin obișnuită.
Actrița din Africa de Sud a defilat pe covorul albastru purtând un body negru, iar deasupra având o rochie neagră din plasă. Vedeta în vârstă de 43 de ani a asortat ținuta cu o pereche de panfori negri cu toc înalt. 

Ținuta adoptată de Charlize Theron la evenimentul de la Berlin este surprinzătoare și prin faptul că este foarte diferită de stilul său obișnuit. Vedeta alege de obicei rochii foarte elegante, croieli simple și linii clasice.

În timp ce Charlize se afla la evenimentul caritabil care a avut loc la Westhafen Event & Convention Centre din Berlin, Brad Pitt a participat la petrecerea aniversară a fostei sale soții, Jennifer Aniston.



Potrivit zvonurilor, Brad Pitt și Charlize Theron formează cel mai nou supercuplu de la Hollywood.
Cei doi s-ar fi întâlnit în timpul filmărilor pentru o reclamă, iar relația lor s-a transformat dintr-una profesională într-o relație amoroasă. 

Brad Pitt, care a divorțat de Angelina Jolie în 2016, a avut o apariție surprinzătoare la ziua de naștere a primei sale soții, Jennifer Aniston, cu care a fost căsătorit în perioada 2000-2005. 

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod