Nu vor fi niciodată colegi de cameră: 4 perechi de zodii incompatibile

Să te aştepte cineva acasă atunci când te întorci de la facultate sau de la serviciu e un sentiment minunat.
Există multe motive pentru a avea un coleg de cameră. De exemplu, dacă uiţi cheia în apartament, acesta va avea întotdeauna o cheie suplimentară şi îţi va sări în ajutor. Mai mult decât atât, te va trezi când tot amâni alarma de grijă să nu întârzii la întâlnire. Şi în plus de asta, cheltuielile se vor reduce simţitor. Dacă găseşti colegul de cameră perfect, atunci acesta îţi poate face viaţa mai frumoasă. Dar ce faci dacă dai de unul îngrozitor? Un astfel de coleg e incredibil de enervant. Ai putea da de unul care are un animal de companie după care nu strânge niciodată sau care îţi mănâncă toată mâncarea.


Cel mai bine este să fii super atent atunci când alegi cu cine împarţi apartamentul timp de un an, pentru că uneori doi oameni nu fac altceva decât să îşi îngreuneze viaţa unul altuia.

Care sunt perechile de zodii care nu ar putea sta niciodată sub acelaşi acoperiş?


Berbec şi Taur

Berbecul şi Taurul nu se înţeleg deloc pentru că sunt total opuşi. Berbecul este plin de energie şi motivaţional, în timp ce Taurul este calm şi lent. Berbecul poate să organizeze impulsiv o petrecere presupunând că Taurul nu avea nimic împotrivă, însă nu e cazul de aşa ceva.
Nu îi plac lucrurile sponatane, mai ales în casa lui. Taurul nu suportă haosul, aşa că cearta e inevitabilă.

Gemeni şi Scorpion

Nativului din Gemeni îi place bârfa, iar Scorpionul nu o suportă. Scorpionul are nevoie de intimitate pentru a funcţiona, dar Gemenii au nevoie de interacţiuni constante şi se vor simţi neglijaţi de colegul de cameră. Scorpionul, pe de altă parte, va întâmpina probleme în a-şi împărţi preţiosul spaţiu cu Gemenii. Problemele Scorpionului legate de încredere vor creşte şi chiar poate deveni paranoic.


Peşti şi Fecioară

Peştii şi Fecioara nu fac o echipă prea bună. Fecioara iubeşte organizarea şi se asigură ca totul să fie în ordine. Peştii, pe de altă parte, sunt mai puţin meticuloşi. Ea poate deveni rapid părintele nativului din Peşti. Acesta se va simţi de multe ori copleşit de pretenţiile exagerate ale Fecioarei. Fecioara se va vedea nevoită să aibă grijă de toate, de la facturi la curăţenie. Peştii se vor simţi storşi de energie din cauza faptului că Fecioara se concentrează pe toate lucrurile mici şi pe toate detaliile.
E o relaţie extrem de obositoare.

Vărsător şi Rac

Vărsătorul şi Racul nu se vor pune niciodată de acord asupra problemelor legate de bani. Vărsătorul vrea să trăiască luxos, iar Racul îi priveşte obiceiurile ca fiind deloc practice. Racul e mereu pregătit financiar şi pune bani deoparte pentru zile mai puţin bune. Amândoi cred unul despre celălalt că îşi gestionează prost banii.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod