Cele mai urâte rochii pentru evenimente speciale. Te fac să râzi cu lacrimi!

Un eveniment special este o ocazie excelentă pentru a purta rochii elegante sau ținute deosebite. Dar, bineînțeles, fiecare persoană are propria sa definiție pentru cuvântul "elegant".
Dacă pentru cei mai mulți dintre noi simplitatea rămâne de fiecare dată cheia succesului, unii oameni vor cu orice preț să aibă un look deosebit, să fie originali și chiar nonconformiști. Iar unii dintre ei se străduiesc atât de mult, încât rezultatele sunt șocante și incredibil de amuzante. 

De exemplu, ce ținută să porți dacă ești însărcinată și vrei să-ți pui burta în valoare în ziua nunții? O opțiune la care nu s-ar fi gândit multe persoane este aceea de a-ți decupa rochia în zona abdomenului.
Te asiguri astfel că burtica de gravidă va fi în prim-plan, dar și că fotografia ta va fi virală pe internet într-un mod continuu, până când copilul tău va deveni matur.

Și rochiile de bal devin "victime" în cursa pentru cea mai originală ținută. Adolescentele își doresc să fie în centrul atenție la balul bobocilor sau petrecerea de absolvirea, astfel că uneori aleg cele mai bizare ținute posibile. Printre acestea se numără rochiile cu țepușe, cele cu pampoane ciudate sau rochii exagerat de scurte, decoltate sau decupate.
Rezultatele sunt uneori de coșmar!

Descoperă câteva dintre cele mai urâte ținute pentru evenimente speciale. Te vor face să râzi în hohote!

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod