Carmen Negoita iti spune cum sa te imbraci la moda cu doar 340 de lei

Carmen Negoita este renumita pentru pictorialele de moda pe care le realizeaza pe blogul sau fashion. Este mereu la curent cu cele mai recente tendinte, stie sa aleaga vestimentatiile in voga si sa le accesorizeze corect.
Fashionista a fost, de altfel, remarcata la saptamanile modei de la New York, Londra si Paris si a aparut in mari publicatii internationale.

Cu toate acestea, Carmen nu se imbraca tot timpul cu haine scumpe. Sunt dese cazurile in care iese din casa purtand piese vestimentare foarte acccesibile. Este si cazul acestui outfit, a carui valoare totala este de doar 340 de lei.

Mai exact, salopeta, in tendinte in acest sezon, costa doar 89 lei, si este procurata de la un cunoscut lant de magazine international, prezent si in Romania.
Pantofii sport din picioare costa doar 99 lei, fularul de tip turban 39 lei, perfect pentru zilele friguroase din acest anotimp, iar geanta 114 lei.

“Salopeta este la moda in acest sezon, la fel si culoarea verde military. Sneakersii din picioare sunt an tendinte si sunt foarte comozi. Fularul tip turban tine de cald si, alaturi de geanta, adauga un plus de culoare tinutei.  Este un outfit in tendinte si accesibil ca pret. Nu trebuie sa cheltui averi ca sa fii la moda si sa te si simti bine in hainele alese”, declara Carmen Negoita. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod