Carmen Negoiță a lansat paltonul Skyfall!

Carmen Negoiță a lansat prima sa linie vestimentară, intitulată Urban Post by Carmen Negoiță.

Prima piesă vestimentară din această colecție a fost prezentată publicului pe blogul său și  reprezintă un superb palton turquoise, pe care l-a denumit Skyfall, un nume ce amintește de titlul celebrului film din seria James Bond.

Paltonul, despre care fashion bloggerul susține că, purtând-l, te scoate din anonimat în această iarnă, este completat, de alte piese vestimentare create după stilul inconfundabil al vedetei.

Sunt foarte fericită să va spun că, după un an de discuții, probe și ales materiale, am reușit să lansez prima parte a colecției Urban Post by Carmen Negoiță.

Este o colecție dragă mie, de paltoane și veste, care mă reprezintă în totalitate. Mi-am dorit să creăm piese versatile, cu o croială clasică, din cele mai bune materiale, cu linii simple, care să fie ușor de inserat în orice ținută, fie casual sau elegantă.
Paltonuș Skyfall, într-o superbă nuanță de albastru, este perfect pentru zilele de iarnă. Este foarte călduros și în acelasi timp, stylish
”, a scris Carmen Negoiță pe blogul ei, www.carmennegoita.com, unde a postat și primele fotografii cu creația vestimentară.

După cea de-a patra participare la London Fashion Week, Carmen Negoiță a lansat, în toamna acestui an, platforma fashion www.carmen.style și două colecții capsulă de accesorii, în colaborare cu două ateliere de design românesc: o linie de pantofi și alta de genți, cea din urmă, în colaborare cu Yvy Bags, care include genți tip office, messenger, genți de umăr de dimensiuni medii, plic supradimensionat și un rucsac în tendințe, toate în nuanțe actuale și customizabile.

Colecția Urban Post by Carmen Negoiță și cea de genți sunt disponibile platforma online www.carmen.style.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod