Cara Delevigne și Kate Moss, noua imagine a brandului Mango

Marca spaniolă Mango mizează pe supermodelul britanic Kate Moss și pe demna ei succesoare, Cara Delevigne, pentru colecția sa toamnă/iarnă 2016, prezentată sub sloganul Ť#somethingincommonť, relatează ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.
Se spune că atunci când Kate nu va mai fi, ne va rămâne Cara. Delevingne a devenit succesoarea de drept a lui Moss, supermodelul britanic care la 41 de ani arată de invidiat, relatează publicația menționată. Cele două top-modele britanice au devenit imaginea celebrei firme spaniole de pret-a-porter.

Cele două figuri emblematice ale modei au multe lucruri în comun. Ambele sunt muze ale unor firme prestigioase precum Burberry, sunt reprezentante ale "british glamour-ului", au cucerit podiumurile modei și prima pagină a revistelor.

Un duo exploziv care promite o campanie spectaculoasă cu orașul Toronto ca fundal.
Nu este prima dată când Kate pozează pentru marca spaniolă, a cărei imagine a fost deja în 2012.

Este un exemplu demn de urmat pentru Cara, iar cele două au participat la o ședință foto amuzantă pentru Inez & Vinoodh. "Eu și Cara ne-am distrat grozav împreună, lucru care se vede în această campanie", a mărturisit Moss. La rândul său, Cara a asigurat că este prima oară când lucrează alături de Kate, ceea ce în opinia ei a fost "genial".

"O admir, nu doar ca persoană, ci și ca profesionistă, pentru ceea ce reprezintă în lumea modei.
A fost o adevărată onoare să învăț de la cineva precum Kate"
, a spus Cara recunoscătoare.


Foto: Mango
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod