Burberry lanseaza provocarea iernii! Cum sa porti o esarfa intr-un mod creativ?

Fularul sau esarfa din casmir este cel mai important accesoriu al acestei ierni, conform casei de moda britanice Burberry care i-a dedicat in toate magazinele din lume, un spatiu special, intitulat “Scarf Bar”.

Mai mult de atat, Burberry a devenit primul brand de lux din lume care a dezvoltat un parteneriat cu Nova, noua companie a Dream Works Animation ce a creat versiuni generate pe computer ale iconicelor esarfe. Cu alte cuvinte, pe celebrul ecran curbat din Piccadilly Circus, Londra, consumatorii de moda se pot "juca" in aceasta perioada cu esarfe virtuale, aplicatia permitand pana la cinci utilizatori simultani.

Utilizatorii pot "explora" linia de esarfe Burberry de pe device-urile mobile si le pot personaliza prin monograme pe cele favorite.

Apoi, le pot urmari "jocul" pe ecranele gigantice, unde esarfele vor "zbura" la propriu, fiind controlate de pe ecranul device-ului mobil. Casa de moda Burberry pune un mare accent pe aceste accesorii, ce completeaza intr-un mod ideal iconicele trench-uri britanice, piese emblematice ale brand-ului.

Realizate in Scotia, in orasele Elgin si Ayr, prin tehnici de manufacturare, transmise din generatie in generatie, esarfele Burberry reprezinta accesorii vestimentare “must-have” pentru garderoba oricarei femei.
Casmirul pur este colorat cu ajutorul pigmentilor naturali, firele sunt tesute la razboaie, urmand tehnici traditionale dezvoltate in sute de ani de experienta, iar in procesul final, tesatura este spalata in apa de la izvoare din Scotia, ceea ce ofera un plus de finete esarfelor din casmir.

Mai mult, brand-ul de lux britanic a lansat si filmulete pe platformele Social Media in care le ofera consumatorilor de moda sugestii despre cum sa stilizezi clasica esarfa Burberry. Reprezentat in Romania, prin magazinul din strada Luterana nr.4, cel mai mare flag-ship store din sud estul Europei, Burberry iti lanseaza provocarea de a participa la un concurs inedit, prin care, pana pe 15 ianuarie, poti castiga o esarfa din casmir.
Posteaza o fotografie cu tine, purtand o esarfa, adauga Hashtag-urile #howtotieascarf #burberryluterana4, da Like paginii de Facebook British Luxury si „follow” contului de Instagram @britishluxury si arata-ne cat de inventiv esti!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod