Bucharest style a sarbatorit 5 ani de street fashion

Luni, blogul Bucharest style a sarbatorit cinci ani de street style printr-o parada a unor dintre cei mai creativi bloggeri si fashionisti.

Recreand un picnic modern, cu invitati asezati comod pe paturici Deichmann in lumina apusului, echipa Bucharest style, Raluca si Silvia, au defilat alaturi de bloggeri precum: Cristina Pana, Larisa Costea, Manuela Lupascu, Sandra Negrea, Evelina Munteanu, Laura Pavel, Raluca Rosu, Simona Floroaia si Adina Nanes, biciclistele Loredana Munteanu si Anca Dumitrescu, de stilistul Alexandra Calafeteanu si master chef-ul Gabriela Simion, fiecare reinterpretand in stilul lor o tinuta din Mall Promenada.

Printre baloanele Laparty.ro, invitatii s-au putut bucura de muzica ambientala mixata de interpretul CHI PAH, s-au racorit cu Frappucinos Starbucks, inghetata Haagen-Dazs si bauturi de la Trickshot si au fost surprinsi cu cadouri Meli Melo.

Evenimentul a fost animat de MC-ul Eglantina Becheru care a povestit cate putin din personalitatea fiecarui personaj din defilare, in prezenta a peste 100 de invitati care au privit prezentarea unor branduri precum Peek&Cloppenburg, Tommy Hilfiger, Stefanel, Depot 96 sau C&A de pe dealurile terasei din Promenada.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod