Brandul românesc de modă ETIC a deschis cel de-al 10-lea magazinîn Centrul Comercial Sun Plaza

Brandul românesc ETIC a inaugurat recent un nou magazin, aflatîn Centrul Comercial Sun Plaza. Estecel de-al treilea magazin ETIC inaugurat în mai puțin de șase luni, după cel deschis în Băneasa Shopping City, în Galeriile Feeria și cel din Craiova, în Electroputere Mall Parc.
Magazinul din Centrul Comercial Sun Plaza se întinde pe o suprafațăde60mp și a presupus o investiție de circa 70.000 euro. În noua locație se vor găsi piese din colecția de primăvară – vară ETIC.

Brandul ETIC a intrat pe piaţă acum 15 ani și a ajuns în prezent la 10 magazine și o cifră de afaceri de 2 milioane euro.

"Încă de la început ne-am dorit să fim prezenți în marile centre comercialeși mă bucur că am reușit să deschidem un nou magazin ETIC care ne aduce mai aproape de clientele noastre.
Am început acest business din dorința de a creahaine potrivite pentru orice moment al zilei, mereu în tendințe, cu un bun raport calitate – preț. Acordăm multă atenție calității țesăturilor, accesoriilor și modului în care produsele sunt lucrate, conform filosofiei de business a brandului care ne-a adus aprecierea clientelor și a revistelor de life-style", a declarat Ana Maria Coman, director general ETIC.

La începutul acestui an, ETIC a lansat și un magazin online, www.etic.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod