Brandul românesc Cathias Edeline, prezenţă spectaculoasă la New York Fashion Week 2015

Tânăra designer Adeline Catinas va participa pe data de 15 februarie 2015 la New York Fashion Week, cu noua sa colecţie Galactica. Adeline Catinas, numele din spatele brandului „Cathias Edeline”, va cuceri publicul cu 8 genţi, 18 perechi de încălţăminte şi 9 ţinute complete.
Noile creaţii surprind printr-un design futurist, culorile reprezentative pentru noua colecţie Galactica fiind negru şi auriu. Materialele folosite sunt piele şi pvc, îmbinate cu accesorii metalice aurii. Genţile şi pantofii scot orice ţinută din anonimat, mai ales dacă sunt potrivit alese. Un outfit banal poate fi transformat într-o apariţie şic datorită accesoriilor. Acestea vin să completeze o ţinută elegantă, care se vrea a fi admirată.

Colecţia capsulă Galactica va întregi spectacolul de pe podium, apărând alături de branduri de renume precum Chanel, Christian Dior, D&G, Giorgio Armani sau Christian Lacroix. Prezenţa designerului român la eveniment semnifică şi dorinţa sa de extindere a brandului pe piaţa internaţională în acest an.

Adeline Catinas are 21 de ani, este din Cluj şi s-a mutat în Bucureşti pentru a studia pictura la Universitatea Naţională de Arte. Ar fi fost cu siguranţă un nume cunoscut în artă sau design ambiental, însă ea a ales să fie creator de modă în domeniul accesoriilor cool. Brandul „Cathias Edeline” a fost fondat în anul 2011 din dorinţa de a crea propria linie de accesorii, dar şi din admiraţie pentru complexitatea pantofului.

Pasionată de industria modei, Adeline creează pantofi şi genţi pentru femeia de 30 de ani care ştie exact ce i se potriveşte, care are un stil format şi care doreşte să fie rafinată în orice situaţie, fie că se află la job, la o cafea cu prietenele sau la o plimbare. După cum o exprimă chiar cele două cuvinte care formează numele brandului – „Cathias Edeline” înseamnă, în traducere din latina veche, „cea mai frumoasă” şi  „nobil” –, aceasta este şi viziunea designerului asupra femeilor care aleg să poarte creaţiile semnate „Cathias Edeline”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod