ANDREEA APETRE, INTRE PASIUNEA PENTRU ACTORIE SI ATELIERUL CU ROCHII DE MIREASA BLOSSOM DRESS

Andreea Apetre, actrita pe care telespectatorii o cunosc din serialul de comedie “Arestat la domiciliu” difuzat la PRO TV, sau telenovela “Iubire si onoare” difuzata pe ACASA TV, este pasionata atat de actorie, cat si de fashion. Inclinatia artistica catre fashion si desen vestimentar, creativitatea si imaginatia au motivat-o pe Andreea Apetre sa se lanseze in industria de fashion cu un business propriu, Atelierul Blossom Dress.
Acum cateva zile, Andreea Apetre a lansat noua colectie "Dreams" by Blossom Dress 2015.Andreea Apetre, owner-ul Atelierului Blossom Dress, dezvaluie care sunt tendintele rochiilor de mireasa din anul 2015.

“Sezonul 2015 in ceea ce priveste rochiile de mireasa este dominat iarasi de dantela (maneci sau chiar si o rochie intreaga), de fluiditatea matasii si suprapuneri de tulle. De asemenea sunt in tendinte aplicatiile de perle pe corset sau in zona superioara a rochiei, fapt care poate suplini cu succes purtarea accesoriilor in ziua nuntii.
In ceea ce priveste spatele rochiilor, tendintele acestui an dicteaza clar: cat mai gol, cu jocuri de modele sau spatele aparent acoperit (tulle transparent cu aplicatii de dantela sau pur si simplu broderie prin care se intrevede pielea). Un spate in V are efectul de a subtia si de a conferi o linie eleganta rochiei. Ca decolteu, corsetele gen "sweetheart" sunt inca in trend, dar anul acesta a revenit clar si decolteul adanc, generos, acoperit in cazul mireselor cu dantela sau tulle nude.
Rochiile boho chic, fluide, romantice, relaxate dicteaza indiscutabil in sezonul rochiilor 2015. Succes in gasirea rochiei potrivite pentru tine!”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod