Ambasadorul global al Tommy Hilfiger, Rafael Nadal a jucat in turneul de tenis adhoc, din Madrid

Pentru a celebra rolul lui Rafael Nadal de ambasador Tommy Hilfiger pentru colecțiile de lenjerie intima, Tailored si a parfumului TH Bold, s-a organizat un turneu de tenis la Palacio de Cibeles, în Madrid.
Tommy Hilfiger Grup continua să celebreze parteneriatul global cu iconicul jucător de tenis-Rafael Nadal în rolul de ambasador al brandului printr-un turneu de tenis ce a avut loc pe 1 Decembrie 2015, în cadrul Palacio de Cibeles, în Madrid, Spania. Câștigător a 14 turnee de Grand Slam, Nadal a jucat o partidă rapidă în Galería de Cristal, sub impresionanta cupolă a locației. Întinsă pe o suprafață de 2.400 metri pătrați, spectaculoasa clădire monument are un acoperiș-cupolă, realizat din peste 2.000 de piese triunghiulare care formează o structură tip plasă.

"Îmi place mult faptul că acest eveniment reușeste să aducă împreună moda si sportul, cu o puternică tușă specific Tommy Hilfiger pentru a celebra partenetiatul cu Tommy Hilfiger în țara mea natală", a declarat Rafal Nadal.

Nadal s-a confruntat în câteva runde cu modelele spaniole Andrés Velencoso, Juan Betancourt, Malena Costa și Cristina Tosio.
Velencoso și Betancourt au purtat costume din colecția de toamnă 2015 Tommy Hilfiger Tailored, iar Costa și Tosio au purtat ținute din colecția Hilfiger 2016. Nadal a fost îmbrăcat într-un costum din colecția capsulă THEFLEX Rafael Nadal Edition, linie care îmbină croiala clasică cu materiale tehnologice pentru un plus de libertate de mișcare. Colecția capsulă în ediție limitată va fi disponibilă în magazinele Tommy Hilfiger din întreaga lume și în locații selectate El Corte Inglés, din Spania, începând cu ianuarie 2016. Noile colecții de lenjerie intima și parfumuri sunt disponibile acum în magazine.

La fel ca la evenimentele din Statele Unite și din Germania, de fiecare dată când una dintre echipe înscria un punct, echipa adversă renunța la o piesă vestimentară, iar în final publicul vedea noile colecții de lenjerie intimă pentru bărbați și femei.
Modelele gemene Juan și César Hortoneda au distrat publicul înaintea confruntării principale, iar prezentatorul si comedianul Arturo Valls a fost gazda evenimentului, din scaunul de arbitru.

Colecția de lenjerie intimă Tommy Hilfiger reinterpretează stilul clasic cu materiale tehnologice și design actualizat. Inovațiile de design includ o tehnologie care prevede fibre ultra stretch combinate cu țesături premium pentru un rezultat sofisticat, durabil și necesar pentru confortul de zi cu zi. Tommy Hilfiger Tailored propune siluete bine definite, croieli modern și texturi prețioase, iar parfumul TH Bold celebrează determinarea și a fost creat pentru bărbatul modern care trăiește curajos, are o natură competitiva și o încredere încrezătoare.

Tommy Hilfiger și Rafael Nadal au fost însoțiți de actori, modele, VIP-uri și personalități din modă: actrița Carla Nieto, actrița Andreea del Rio, actorul Jose Lamuno, actorul Tamar Novas, actrița Katia Klein, actorul Ricard Sales, directorul Baletului Național Spaniol Antonio Najarro și modelul Miguel Angel Herrera.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod