Adrian Perjovschi organizeaza workshop-ul “Look de vedeta - secrete si coafuri”

Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuti hairstylisti din Romania, organizeaza workshop-ul “Look de vedeta - secrete si coafuri ”, pe 27 octombrie de la ora 18.00.

Timp de 4 ore, participantele vor afla care sunt secretele la indemana oricui pentru a avea un par sanatos si un look perfect si vor invata sa se coafeze singure, intr-un mod cat mai inventiv, surprinzator si simplu, in doar 10 minute, pentru intalnirile importante din viata lor.

Intr-un workshop intens, distractiv, dar si foarte instructiv, fiecare cursanta poate afla de la hairstylist-ul Adrian Perjovschi care sunt pasii secreti pentru a avea un par sanatos si atragator. Pornind de la identificarea tipului de par si alegerea potrivita a produselor de ingrijire si pana la cateva stiluri de coafuri pentru diverse evenimente, fiecare cursanta va putea, la sfarsitul workshop-ului, sa-si coafeze singura parul cu usurinta, adaptat unor tipuri diferite de evenimente.

Daca dimineata trebuie sa ai un look office, iar seara iti doresti sa fii romantica sau jucausa, este momentul sa te reinventezi.

Dar inainte de asta, trebuie sa stii cum este cu adevarat parul tau. Ca sa il poti pastra sanatos iti arat cum sa alegi corect produsele de styling, cum sa te speli pe cap si cum sa te coafezi rapid singura cu foenul, placa, ondulatorul obtinand un look de invidiat”, spune Adrian Perjovschi. Hairstylist-ul care si-a pus amprenta pe look-ul actorilor, vedetelor si prezentatorilor unor productii de top din Romania  si care le-a provocat pe Iulia Vantur, Alina Eremia, Adelina Pestritu, Ilinca Vandici sau Diana Dumitrescu la transformari radicale de look va face 5 demonstratii de coafuri usor de realizat, rapide, care atrag toate privirile si uimirea celor din jur.

Mai multe detalii despre workshop si modalitati de inscriere se pot gasi pe site-ul https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts sau pe email la perjovschistudio@yahoo.com.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod