Police

Simte moda cu Police

Haosul care te inconjoara ti-a atenuat simturile? Fii vigilenta. Cauta accesoriul care iti scoate din adormire ochiul pentru moda. Bucura-l cu bijuteriile Police. Emana forta si determinare. Poarta-le si tu! O sa-ti vina de minune.
Cele mai bune lucruri pe langa diamante sunt bijuteriile Police. De orice fel. Si purtabile la orice ora. Pandantive. Inlantuieste-te. Impodobeste-te.Cu lanturi. Coliere. Siraguri. Pandantive.
Bratari. Black code. Eleganta de azi si de maine. Police e supradimensionat si cuceritor.
Intermitentele timpului. Secundele se dilata iar orele se comprima. Dincolo de emotii sta Police. Care a facut din ceas un instrument al succedarii clipelor dar mai ales un accesoriu statement al modei. Pune-l la incheietura mainii tale!
Timpul. Il auzi? Ia-i pulsul si intra in ritm. Un mecanism performant iti insoteste fiecare miscare. Ceasul Police. Accesorizeaza-te cu el. Ia startul in urmarirea pretioaselor secunde, minute, ore. Incarca-le de semnificatie.
Police - un design avangardist. Un mix intre indraznet si melancolic. Piele, incrustatii si metal. Asa se traduc ceasurile care cunosc adevarata valoare timpului. Le gasesti la ele acasa. In magazinele Police Shop din Bucuresti ( Galeriile Feeria, Unirea Shopping Center), Cluj ( Polus Mall), dar si la magazinul Lazzaro din Bucuresti, la Plaza Romania,Famous Brands, la City Mall, la Iasi (Complexul Felicia), Bacau, Tg Mures (magazinele GMT Greenwatch), Timisoara ( Iulius Mall – Mag Edifice) si in Oradea ( Iulius Mall – Mag Edifice).