Rochii pentru Crăciun şi Revelion

Luna sărbătorilor de iarnă este una plină de strălucire și eleganță, care nu se poate celebra decât printr-o ținută desăvârșită, în compania unor oameni plini de entuziasm.
Dacă ți-ai propus să sărbătorești de Crăciun și Revelion, în cadrul unui restaurant elegant, YOKKO îți pune la dispoziție ținute stilate și rafinate, care te vor transforma într-o adevărată divă.

Masa festivă de Crăciun

Să intrăm puțin în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Mai exact să ne imaginăm că suntem chiar în ziua de Crăciun, atunci când lângă bradul frumos împodobit a fost amenajată masa festivă, iar invitații trebuie să sosească. În casă predomină o atmosferă caldă, lină, iar în aer se împletește mirosul de scorțișoară cu cel de cozonac.

O astfel de zi, atât de specială, trebuie întâmpinată cu bucurie, pentru că ea vestește Nașterea Domnului, dincolo de povestea frumoasă cu Moș Crăciun.
Pentru Ziua de Crăciun, noi îți recomandăm o rochie roșie din stofă elastică, cu inserții din catifea.


Sau o rochie elegantă din brocart elastic satinat, cu o floare detașabilă, care a fost lucrată manual. Aceasta se poate comanda aici.


O prezență diafană

O rochie de seară rafinată, care te va pune în valoare într-un cadru select! Această rochie din voal, dublată cu jerse elastic gros, are un guler detașabil foarte trendy, din mărgele și cristale. Îndrăznește să o porți și să atragi toate privirile!



Dragoste și catifea

Atingeri delicate te vor învălui în noaptea dintre ani, dacă vei alege o rochie neagră, din catifea, cu paiete aplicate. O rochie fabuloasă, în care te vei simți răsfățată și iubită.
Îndrăznește să o porți!


Dacă vei petrece noaptea dintre ani la un restaurant pretențios îți recomandăm să faci o alegere plină de strălucire! Această rochie de seară, cu un corsaj din paiete mici, mâneci transparente din voal și cristale swarovski, poate să fie cea mai bună achiziție.




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod