Modelul de blugi care-ţi pune formele în valoare. Cum să alegi pantalonii perfecţi!

Alegerea unei perechi de blugi este întotdeauna o adevărată probă pentru cele mai multe femei. Dacă modelul, culoarea sau tendinţele au un cuvânt important de spus în opţiunile tale, la fel de mult ar trebui să ţii cont şi de formele tale
Iată cum să alegi o pereche de blugi în funcţie de trăsăturile tale fizice, potrivit dailymail.co.uk:

Pară

Dacă ai corpul în formă de pară, cu talia subţire şi volum în zona coapselor, alege o pereche de blugi evazaţi, cu talie-bandă înaltă. Partea evazată a pantalonilor distrage atenţia de la zona proeminentă a coapselor.



Androgin

Femeile cu un corp androgin au talia şi şoldurile în linie dreaptă. Aceste forme îţi permit să alegi orice tip de blugi, dar cel mai bine ţi se potrivesc cei masculini, care adaugă volum şi îţi conturează corpul. Iar tivul îndoit lasă la vedere gleznele delicate, oferind un accent feminin.



Minionă

Jeanşii uşor evazaţi, cu talia înaltă, creează iluzia unor picioare lungi, exact ceea ce au nevoie femeile minione. Evită pantalonii foarte largi sau puternic evazaţi, care te pot face să pari şi mai scunză.



Măr

Ai un corp în formă de măr dacă picioarele tale sunt destul de subţiri, dar ai volum în jurul abdomenului. Cea mai bună alegere în cazul tău sunt blugii skinny, care îţi pun în evidenţă picioarele. Talia trebuie să fie medie sau înaltă, pentru a ascunde volumul din jurul abdomenului.


Picioare lungi

Dacă eşti înaltă, alege blugii cu o croială dreaptă, care îţi pun în valoare picioarele lungi. Evită talia înaltă, pentru că va crea impresia de trunchi "tăiat". Alege în schimb talia joasă sau medie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod