Modă. Reguli esenţiale pentru o garderobă impecabilă. Sfaturile specialistului

În fiecare primăvară facem curăţenie în dulap, este o ocazie excelentă pentru a ne reîmprospăta ţinutele. Dar ce alegi atunci când scapi de hainele vechi?
În fiecare primăvară facem curăţenie în dulap, este o ocazie excelentă pentru a ne reîmprospăta garderoba. Dar ce alegi atunci când scapi de hainele vechi şi trebuie să-ţi cumperi altele noi? Pentru un stil impecabil, ai nevoie de câteva piese vestimentare de rezistenţă, care nu trebuie să lipsească din garderoba niuciunei femei, dar trebuie să cunoşti şi tendiţele, pe care să le adaptezi în funcţie de personalitatea ta. Andreea Paleologu, owner House of Freya, ne-a acordat un interviu în care vorbeşte despre regulile esenţiale de care să ţii cont pentru a te îmbrăca întotdeauna impecabil.

1.
Care sunt hainele esenţiale pentru primăvară care nu trebuie să ne lipsească din garderobă? 

În primul rând, cred că ar trebui să alegem obiecte vestimentare versatile, care pot fi uşor combinate, astfel încât să avem cât mai multe ţinute. Bluze sau cămăşi din material vaporos pe care le putem asorta cu pantaloni, fuste sau jeans. Tricoul este o altă piesă vestimentară care se poate asorta cu uşurinţă orcărei ţinute, cum ar fi o fustă conică sau pantaloni. Sacoul este o altă piesă nelipsită din garderoba noastră. 

2.
Ce combinaţii de culori să purtăm în acest sezon? 

Anul acesta abundă de culori, aşa că avem de unde alege. Pastelurile pot fi purtate în ţinute monocromatice sau, de ce nu, în combinaţii de culori care să accentueze feminitatea, cum ar fi galben muştar cu verde măsliniu, roz quarţ cu negru sau cu albastru, portocaliu cu verde praz. 

3. Ce accesorii sunt în trend şi cum să le purtăm? 

Stilurile se schimbă în permanenţă, dar aş spune că în acest an accentul se pune pe bijuterii, parcă mai mult ca în anii trecuţi.
Anul acesta, bijuteriile statement sunt un must have: cercei lungi, masivi, chiar etnici sau de culori diferite, coliere de diferite forme care să completeze frumos o ţinută. Spre marea mea bucurie, broşele au revenit în modă, ele dau o notă de eleganţă şi feminitate. Pantofii-statement sunt un element esenţial în garderobă, ei pot accesoriza foarte bine o rochie simplă. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod