Modă. Cum să porţi bluzele pe gât. 30 de ţinute din care să te inspiri

Topurile sau rochiile cu guler înalt sunt alegerea perfectă pentru zilele geroase de iarnă, dar fac parte şi din principalele tendinţe ale acestui sezon
Acest tip de guler devine tot mai popular, fiind purtat tot mai des de celebrităţi şi fashioniste din întreaga lume. Spre deosebire de gulerul foarte înalt, care trebuie îndoit, acest tip este ceva mai scurt, astfel încât să-ţi încadreze într-un mod elegant gâtul. 

Se numără printre tendinţele importante ale sezonului primăvară - vară 2016, putând fi observat în cadrul colecţiilor unor case de modă importante precum Marni, Isabel Marant, Valentino sau Dior.

Ceea ce face această piesă vestimentară foarte interesantă este versatilitatea sa.
Poate fi folosită în cadrul ţinutelor office, înlocuind cu succes pe timp de iarnă, şi nu numai, cămăşile clasice cu guler. Asociază-o cu o fustă lungă sau una tip creion şi vei obţine un look ideal pentru birou.

Iar dacă vrei o ţinută sexy, pentru o cină romantică sau o ieşire în oraş, o rochie strânsă pe corp, cu mâneci lungi şi guler semi-înalt este o soluţie ideală pentru nopţile extrem de reci de iarnă. Îţi vei pune formele în valoare fără să îngheţi de frig. 

Optează pentru bluzele strânse pe corp, din materiale elastice, dar şi pentru puloverele tricotate cu un astfel de guler, care se potrivesc perfect pentru ţinutele de zi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod