Modă. Cum poartă vedetele pantalonii largi. 40 de imagini din care să te inspiri

Angelina Jolie, Jennifer Lopez sau Kim Kardashian se numără printre starurile care au ales să facă senzaţie pe covorul roşu cu o astfel de piesă vestimentară. Află cu ce top să asociezi pantalonii largi pentru un look impecabil.
Pantalonii cu o croială largă te pot ajuta să obţii un look sofisticat şi elegant potrivit atât pentru zi, cât şi pentru seară. Asociază-i cu un top strâns pe corp pentru a evita aspectul în bloc.



Se potrivesc perfect cu cămăşile elegante, aşa cum poţi observa în cazul ţinutelor adoptate de Angelina Jolie, Jennifer Lopez sau Olivia Wilde.



Acest tip de croială le avantajează în special pe femeile înalte, dar şi minionele pot purta astfel de pantaloni dacă fac alegerile potrivite.
Optează pentru cei cu talia înaltă, care creează senzaţia de alungire, şi asociază-i cu topuri scurte care au acelaşi efect. Te poţi inspira din ţinute purtate de actriţa Lily Collins sau cântăreaţa Jessie J.


Ai grijă ca pantalonii tăi largi să fie lungi până în pământ, astfel încât să îţi acopere pantofii, care ar trebui să fie cu toc înalt, pentru a amplifica efectul de alungire.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod