Modă. Ce poartă prinţesele şi de ce le poţi lua ca repere de stil?

Admirate şi îndelung comentate, ele sunt adevărate simboluri ale eleganţei, discreţiei şi bunului gust vestimentar. Spre deosebire de celebrităţile internaţionale, aceste femei rareori sunt subiectul unor scandaluri mondene, nu fac gafe vestimentare, păstrează o decenţă şi o moderaţie în tot ceea ce fac. Cu alte cuvinte, ele ar trebui să servească femeilor din întrega lume ca repere de stil şi de comportament.
Născută în 1972, în Tasmania, Mary Elizabeth Donaldson a devenit Contesa Monpezat după ce, în anul 2000, l-a cunoscut Frederik, Prinţul Moştenitor al Danemarcei într-un pub din Sydney, în timpul Jocurilor Olimpice. Ea şi-a câştigat popularitatea în rândul femeilor din întreaga lume care încă mai cred în basmul „prinţului pe un cal alb”. Întâmplător sau karmic, Mary a studiat în copilărie pianul, flautul, clarinetul, a jucat basket, hockey şi a lucrat în domeniul comunicării, marketingului şi dezvoltării de business.
Stilul ei vestimentar, de zi cu zi, este clasic-chic cu accente glam. De cele mai multe ori, ea poartă rochii până la genunchi, în nuanţe tari sau cu imprimeuri mari, dar la un party optează pentru culori metalizate sau rochii cu aplicaţii strălucitoare. 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod