Modă: Ce imprimeuri purtăm în această vară şi de ce? Află şi tu!

Vara aceasta imprimeurile au pus stăpânire pe haine şi accesorii. Parcă niciodată nu am văzut mai multe care să defileze pe podiumuri şi pe străzi cu o asemenea uşurinţă. Florale, etnice, orientale, grafice, animal print, mitologice, mici sau mari şi probabil lista mai poate continua mult şi bine. Nu de alta, dar nu cred că designerilor le-a scăpat vreun model de imprimeu propus pentru acest sezon.

Şi nu putem decât să ne bucurăm pentru că astfel de haine te ajută să te exprimi mai uşor, îţi permit să te bucuri de culori, să experimentezi şi, de ce nu, să te joci după bunul plac.

Şi chiar dacă foarte multe persoane sunt speriate de hainele cu imprimeuri şi preferă să le ocolească de frică să nu greşească, pot să spun că fac o mare greşeală.
Să porţi imprimeuri nu este greu, trebuie doar să ştii câteva trucuri.

Dacă nu eşti foarte sigură pe tine nu purta două piese vestimentare cu imprimeuri diferite. Alege o singură piesă cu imprimeu, iar restul ţinutei într-o culoare mai cuminte. De asemenea, dacă alegi o fustă cu un imprimeu bogat (în mai multe culori) nu o asorta la o bluză într-o culoare intensă. Rişti să pari prea încărcată.

Foarte important este să conştientizezi că un imprimeu va atrage toată atenţia în acel loc.
Aşa că, dacă ai nişte şolduri de care nu eşti foarte mândră evită imprimeul în acea zonă. Învaţă să "manipulezi" privirile şi să le îndrepţi acolo unde vrei tu. De altfel, hainele cu imprimeuri sunt un aliat de nădejde pentru persoanele care vor să mascheze anumite defecte. Este foarte simplu să-ţi pui o bluză cu un imprimeu interesant, foarte colorat, şi o fustă neagră (mai ales dacă imprimeul bluzei este pe un fundal negru). Îţi garantez că toată lumea va observa doar imprimeul, iar defectele fizice vor dispărea ca prin minune.   

Pentru inspiraţie, priveşte imaginile din galeria foto, şi poartă cu atitudine imprimeuri puternice în acest sezon.
1 din 20

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod