Modă: 60 de ţinute ca să arăţi bine când faci sport. Ce echipament să alegi

Aşa cum se întâmplă probabil la fiecare început de an, şi de data aceasta ţi-ai promis că vei face mai mult sport. Dar ca să nu fie doar o altă rezoluţie pe care o uiţi în câteva zile, începe chiar acum să-ţi cauţi echipament sportiv potrivit şi să te apuci de treabă!
Iar o ţinută sport în care te simţi frumoasă poate avea şi capacitatea de a te motiva. Optează pentru culori neon, precum verde, galben, portocaliu, roz asociate cu negru sau nuanţe închise de bleumarin, mov, gri.

Culorile puternice au un efect energizant, fiind prezente în colecţiile celor mai multe branduri de articole sportive din lume.

Colanţii pentru fitness sunt o alegere comodă, dar şi foarte sexy. Dar dacă nu ai ajuns încă la forma fizică pe care ţi-o doreşti, şi nu te simţi în largul tău în colanţi, pantalonii sport largi, din materiale confortabile sunt o variantă demnă de luat în calcul.

Pe lângă clasicele tricouri lejere, bustierele sunt excelente pentru sporturile în care se pune preţ pe flexibilitate şi libertate de mişcare, precum yoga, aerobic, pilates etc.

Şorturile largi, inspirate din moda anilor '70, sunt un trend impus recent de starurile de la Hollywood.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod