Frumuseţe: 30 de coafuri ideale pentru noaptea de Revelion

O petrecere reuşită începe întotdeauna cu o stare de spirit excelentă. Iar pentru cele mai multe dintre noi, părul este un motiv serios de îngrijorare înaintea unor evenimente speciale.
Dar ca să nu ai parte de emoţii neplăcute, alege din timp modul în care îţi vei coafa părul în noaptea de Revelion.

Buclele bine definite sunt excelente pentru un look elegant şi sofisticat. Sunt foarte potrivite pentru petrecerile rafinate de Revelion, fiind o alegere bună mai ales dacă porţi o rochie lungă.

Accesoriile pentru păr, fie că este vorba despre bentiţe, clame sau ace de păr îţi pot oferi acea strălucire pe care ţi-o doreşti pentru petrecerea dintre ani. Optează pentru cele cu cristale, paiete sau aplicaţii metalice.

Cocul înalt şi foarte bine definit este o coafură sexy, care te poate pune în valoare la petrecerea de Revelion şi este uşor de realizat. Tot ce trebuie să faci este să-ţi prinzi părul într-o coadă înaltă, bine strânsă. Răsuceşte coada în jurul bazei sale şi fixează vârful sub elastic. Foloseşte apoi o periuţă de dinţi pe care pulverizezi spray fixativ pentru netezirea firelor de păr rebele şi a celor mai scurte din zona frunţii şi tâmplelor. Astfel obţii rapid o coafură elegantă, fără prea mult efort.

De asemenea, dacă eşti în criză de inspiraţie sau timp, părul perfect drept este o opţiune uşor de pus în practică. Foloseşte placa pentru a-ţi îndrepta părul şuviţă cu şuviţă, iar la final aplică un ser pentru strălucire sau ulei pentru păr. 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod