Modă: 6 locuri în care este deplasat să te încalţi cu şlapi

În sezonul estival, şlapii sunt cea mai simplă şi mai comodă încalţăminte pe care o poţi purta în ţinutele casual. Dacă la perechea de şlapi adaugi o rochie maxi sau o pereche de pantaloni scurţi şi un tricou larg, obtii outfituri lejere, numai bune de purtat când te plimbi pe plajă. Este bine să ştii că, oricât de comozi ar fi, nu ar trebui să porţi şlapi chiar în orice situaţie, mai ales dacă nu eşti pe plajă. Iată câteva locuri în care este deplasat şă te încalţi cu şlapi.
1. La o întâlnire romantică

Vara este sezonul în care se nasc cele mai multe relaţii amoroase, ceea ce înseamnă că nu trebuie să laşi niciodată garda jos. Dacă ai fost invitată la o întâlnire romantică, încalţă-te cu orice altceva numai cu şlapi nu, deoarece pot da un aer ieftin şi neglijent ţinutei tale. Nu vrei ca partenerul tău să-ţi admire unghiile prăfuite încă de la prima întâlnire, nu? În schimb, poţi opta pentru sandale joase, care sunt la fel de comode, dar mai elegante.

2. La serviciu

Chiar dacă jobul tău nu implică relaţionarea cu publicul şi nici nu te obligă să ai o ţinută office, este deplasat să te prezinţi în faţa colegilor şi a şefilor încălţată cu şlapi.
Păstrează-i pentru plimbările pe plajă sau plimbările din parc. La serviciu poţi purta pantofi sport, sandale şi pantofi care îţi conferă un aer office, decent pentru job.

3. La întâlnirile cu partenerii de afaceri

Întâlnirile cu partenerii de afaceri au loc de obicei fie în săli de şedinţe, fie în restaurante elegante. Prin urmare, ţinuta pe care o porţi trebuie să fie în ton cu momentul, să inspire seriozitate şi sobritate, dar în acelaşi timp să fie feminină. Cât despre încalţăminte, este bine să ştii că aceasta contează mult pentru imaginea ta, astfel că iese din discuţie purtarea unei perechi de şlapi.

4.
La nunţi şi botezuri


Evenimentele speciale din familie sau din cercul de prieteni, cum ar fi nunţile şi botezurile, sunt momente propice pentru purtarea unor ţinute elegante şi feminine, care îţi pun în valoare formele corpului şi statura.

Este de la sine înţeles că purtarea şlapilor este deplasată. Conform stiliştilor, nici măcar dacă oboseşti pe ringul de dans nu ar trebui să-ţi schimbi pantofii cu toc cu o pereche de şlapi, întrucât aceste încălţări nu sunt potrivite momentului. O pereche de balerini sau de sandale rezolvă problema.

5. La biserică

Dacă nu cumva eşti în vacanţă la mare şi te gândeşti să vizitezi o biserică după ce pleci de la plajă, nici să nu te gândeşti să mergi la un lăcaş sfânt încălţată cu şlapi.
Nu sunt suficient de sobri pentru un astfel de loc, iar gestul tău de a-i purta poate fi considerat o lipsă de respect faţă de ceilalţi enoriaşi şi preoţi.

6. La interviul de angajare

Nu în ultimul rând, este deplasat să porţi şlapi atunci când te prezinţi la un interviu de angajare. Posibilul tău angajator este atent nu doar la ceea ce ai în cap, ci şi la atitudine, comportament, ţinută şi vestimentaţie.

Şlapii sunt cele mai ieftine încălţări de vară, iar purtarea lor este recomandată doar la mare sau în timpul liber, când ieşi la cumpărături sau mergi în parc.
În restul situaţiilor, purtarea şlapilor este deplasată. De altfel, medicii nu recomandă purtarea şlapilor zi de zi, întrucât pot provoca probleme de sănătate.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dinu pe 17 Oct 2014, 09:25
    Desculţ

    Io port şlapi cam tot anul, fiindcă nu suport încălţămintea. Spun "cam", pentru că mai merg şi desculţ (indiferent de loc sau anotimp) !

    2
    0

  • mario pe 30 Iul 2013, 20:55
    ?

    ia sa vedem ce degete frumoase ai tu la picioare yola .

    0
    1

  • Papichulo pe 25 Iul 2013, 13:09
    da

    Slapii sunt in mare voga la nunti, dupa 3 dimineata.Sa le vezi pe distinsele dre cum se dau jos de pe tocuri de 15 cm si iau slapii bunicii...asta daca nu se descaalta si danseaza cu talpile negre1 Asa o eleganta,mai rar!

    5
    3

  • basilio pe 25 Iul 2013, 12:30
    halal moda...

    in afara de plaja si casa, se mai pot purta si altundeva slapii?

    5
    3

  • yola pe 25 Iul 2013, 07:49
    poza

    Puteati si voi sa gasiti o poza cu niste picioare mai finute si mai frumoase....nu cu degete carnati si slapi cu un nr mai mare :)))))

    3
    5

  • Kim pe 24 Iul 2013, 23:36
    La examenele de vara...

    Nu doar femeilor le este dedicat acest articol, sper. Am vazut zeci de barbati purtand slapi, in oras cu iubitele, la examenele din vara, asortati desigur cu pantaloni scurti si largi, mai peste tot sunt asa. Cireasa de pe tort la anumiti domni, este purtarea sandalelor cu ciorapi, asta da "eleganta". Macar un pic de resect pentru femeile elegante ce au facut rani si bataturi ca sa poate sandale si saboti cat mai chic.

    9
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod