Modă. 5 ţinute spectaculoase şi 5 total neinspirate de la Gala Premiilor Oscar

Covorul roşu al premiilor Oscar este cel mai discutat moment fashion al anului 2016 şi cel mai important pentru elita Hollywood-ului.

Anul trecut, Zuhair Murad, Monique Lhuillier sau Elie Saab au dominat premiile, iar anul acesta ar trebui să vedem câteva rochii senzaţionale de la aceeaşi creatori. Capele, paietele, decolteurile adânci, dantelele şi multe culori pastelate, părul blond, ombre, tuns până la umăr, rujurile burgundi şi machiajul intens şi sexy al ochilor au fost mult aşteptate şi nu ne-au dezamăgit.

Paula Pavel, Beauty Adviser român stabilit la Hollywood a urmărit evenimentul şi a analizat ţinutele vedetelor. A alcătuit două clasamente, al celor mai bune şi, respectiv, al celor mai neinspirate apariţii. Iată care sunt concluziile specialistului:
1 din 11

Charlize Theron

Charlize Theron este o profesionistă în ceea ce priveşte defilările pe covorul roşu. Apariţiile sale sunt impecabile, dar cu toate acestea atât de diferite. Întotdeauna păstrează un aer misterios şi sexy. A ales şi de această dată o rochie couture a casei Dior, de un roşu vibrant, cu un decolteu adânc îmbogăţit cu un colier impresionant. Părul este prins la spate pentru a-i evidenţia şi mai mult silueta statuară şi restul bijuteriilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod