Modă: 20 de ţinute vestimentare în care vei arăta mereu supersexy

Multe femei sunt tentate să creadă că pentru a fi sexy trebuie să se îmbrace cât mai sumar. O fustă foarte scurtă, un decolteu foarte adânc sau un abdomen dezgolit nu reprezintă garanţia către o imagine sexy. Un trup mult prea dezgolit este mai degrabă vulgar decât sexy. De cele mai multe ori, o fustă conică, până la genunchi, poate să-ţi pună mai mult în evidenţă formele corpului decât o fustă mini şi să atragă mult mai multe priviri.

Aşa că, dacă vrei să ai în garderobă câteva piese vestimentare care să te transforme într-o adevărată divă, nu trebuie să ocoleşti nemuritoarea rochie neagră, o fustă conică sau o pereche de pantaloni evazaţi.

Roşu, o culoare sexy  

Foarte multe fete sunt speriate de această culoare şi o ocolesc atunci când vine vorba de haine. Lucru total greşit! Roşul scoate pe oricine în evidenţă şi captează atenţia. Mai mult, s-a dovedit ştiinţific faptul că bărbaţii îşi cam pierd minţile atunci când văd o femeie îmbrăcată în roşu şi că această nuanţă le accelerează pulsul inimii. Aşa că, nu mai refuza această culoare şi poart-o cu încredere atunci când vrei să arăţi sexy. 

Nemuritoarea rochiţă neagră

De când Coco Chanel a introdus-o în atenţia publicului larg, în anul 1926, rochiţa neagră a devenit un simbol. Cu o astfel de rochie nu dai greş niciodată, indiferent de locul în care o porţi. Şi dacă vrei să fii sexy, poţi purta o rochie scurtă, dintr-un material preţios. 

Rochie până la genunchi

Chiar dacă de multe ori suntem tentate să credem că ceva scurt este mai sexy decât o fustă conică, până la genunchi, lucrurile nu stau chiar aşa. O astfel de fustă îţi marchează talia şi te înalţă. Important este să o porţi cu tocuri.

Pantaloni scurţi şi cămaşă

Pantalonii scurţi sunt foarte la modă, dar şi foarte sexy. Dacă ai nişte picioare frumoase, fără celulită, poţi să porţi astfel de pantaloni. Fie că alegi un model din blug, cu un tricou XXL şi o pereche de converşi (pentru plimbări în parc) sau o pereche de pantaloni la dungă cu o cămăşuţă din mătase, ai foarte mare grijă să nu-ţi alegi un model prea scurt şi foarte strâmt. 

Pantalonii evazaţi

Dacă vrei să mai câştigi puţin în înălţime şi să-ţi accentuezi talia, ai nevoie de pantaloni evazaţi pe care să-i porţi cu o perche de platforme. Important este ca pantalonul să treacă de tocul pantofului. Poartă astfel de pantaloni cu cămăşuţe feminine, din mătase. 

 

1 din 21

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ela pe 30 Aug 2012, 14:10
    draga eva

    daca si astea sunt scheletice si fara forme atunci nu stiu ce sa mai zic. asa ar trebui sa arate o femeie normala, nu cu sunci, ca un munte de celulita. si ar arata foarte bine goale. dar tu cum ai arata goala? ma indoiesc ca sexi.

    0
    2

  • eva pe 27 Aug 2012, 11:31
    20 de tinute sexi, dragute dar....inutile!

    Noi, femeile normale aratam altfel ! Domnisoarele sunt scheletice, nu au forme , nu au sani ! Cum ar arata goale? Ma indoiesc ca sexi.

    6
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod