Modă: 15 ţinute care te vor transforma într-o femeie puternică

De fiecare dată când ne îmbrăcăm transmitem un mesaj. Poate, de multe ori nu realizăm însă, cu ajutorul hainelor noi creăm un personaj. De aceea, este foarte important să acordăm o mai mare atenţie ţinutelor vestimentare atunci când vrem să fim percepute într-un anumit fel.

Când vine vorba de locul de muncă, o femeie trebuie să lase impresia că este o persoană puternică, sigură pe ea, care deţine controlul, mai ales atunci când lucrează cu mai mulţi colegi decât colege. Trăim într-o lume condusă de bărbaţi, de aceea avem nevoie de mici trucuri care să ne ajute să fim "la acelaşi nivel" cu ei.

Iar aici nu vorbesc despre competenţele profesionale, pentru că trebuie să recunoaştem că, nu de puţine ori, o femeie capabilă pierde unele ocazii profesionale doar pentru că reprezintă "sexul slab". Hainele pot deveni "armele" noastre când vorbim despre mediul profesional.

Fustă creion şi cămaşă este o combinaţie sigură care îţi oferă prestanţă, dar nu-ţi răpeşte din feminitate. Nu uita că la o astfel de ţinută foarte importante sunt tocurile, tocmai pentru a fi la aceeaşi înălţime cu bărbaţii. 

Pantalonii de inspiraţie masculină sunt pefecţi pentru o ţinută de birou.

Să nu uităm că femeile au "împrumutat" haine din garderoba bărbaţilor din dorinţa de a deveni mai puternice. Dacă vrei, poţi să alegi un model de pantalon care să-ţi lase glezna goală, astfel vei avea un aer foarte sexy.

Rochie clasică şi elegantă. Dacă înclini mai mult spre piese vestimentare feminine, o rochie simplă, neagră, până la genunchi este foarte potrivită . Dacă vrei să porţi rochii, într-un mediu de afaceri, trebuie să ai grijă sa nu fie prea scurte, prea strâmte sau transparente. 

Atunci când vrei să inspiri respect şi profesionalism trebuie să respecţi câteva reguli vestimentare:

- nu purta nimic scurt, strâmt sau transparent;

- nu purta ţinute în culorii puternice, cel mult poţi să-ţi alegi o singură piesă colorată pe care să o domoleşti cu nuanţe neutre.

La o întâlnire de afaceri nu te vei duce îmbrăcată toată în galben, portocaliu sau mov;

-  accesoriile trebuie să fie de calitate şi puţine ca număr. Nu au ce căuta cerceii lungi, brăţările multe care fac zgomot. Sunt perfecte accesoriile feminine dacă vrei să-ţi "îndulceşti" ţinuta, sau poţi alege coliere statement.

- unghiile, părul şi machiajul trebuie să arate impecabil. Nimic care să şocheze, alege varianta clasică, nu ai cum să dai greş;  

 

 

 

1 din 16

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina_4you2 pe 5 Nov 2012, 18:48
    Groaznic

    nu poti sa treci la alta pagina ca te bombardeaza cu reclame....TREBUIE SA ATRAGETI OAMENII PE SITE-UL ACESTA , NU SA II GONITI !

    1
    1

  • lory pe 3 Nov 2012, 15:41
    exageratilooooooooor

    chiar atat de morti de foame sunteti incat sa bagati atate reclame???????????????????????????????????

    2
    0

  • Belu maria pe 3 Nov 2012, 10:40
    15 ţinute care te vor transforma într-o femeie puternică

    Da, modelele sunt superbe, numai ca noi femeile mai avem si alt fel de siluate. Ati putea pune pe sait si modele de XL, XXL ..caci fiecare dintre noi dorim sa aratam ok.

    3
    1

  • Miha pe 3 Nov 2012, 09:39
    pfuu!!!!

    mai scutiti-ne de atatea reclame...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod