BienSavvy

Miss Universe Romania poarta Bien Savvy in America!

Pentru Bianca Constantin, reprezentanta Romaniei la Miss Universe, perioada decursa de la castigarea titlului a insemnat make-over si multa munca. Pentru Bien Savvy, brandul care ii va asigura tinuta in seara de gala a decernarii premiului Miss Universe Romania, aceasta perioada a insemnat multa inspiratie, si un proces intensiv de creatie.
Rochia a fost probata de Bianca Constantin pe 27 iulie, pentru ca echipa Bien Savvy sa lucreze la ultimele ajustari. Rochia de seara propusa de designerii Bien Savvy este lucrata special pentru a pune in valoare toate acele calitati ale Femeii care o fac unica,inconfundabila. Este simpla, dar in acelasi timp vibranta, opulenta, menita sa dezvaluie fatete nebanuite ale frumusetii naturale. Este o rochie cameleon, care traieste, flirteaza si cucereste impreuna cu Femeia care o imbraca. Este tinuta cu care frumoasa noastra ambasadoare la Miss Universe nu are cum sa dea gres.
Pe data de 23 august 2009, Bianca Constantin ne va reprezenta la cel mai important concurs de frumusete de pe mapamond- Miss Universe, imbracata in cea mai frumoasa rochie care a fost croita vreodata - Rochia Bien Savvy.
Rochia va fi un pretios unicat cu ocazia Galei Miss Universe, iar incepand cu data de 1 septembrie, Bien Savvy va croi in editie limitata rochii identice acesteia, pentru clientele Bien Savvy din tara si din strainatate."