migato

MIGATO anunta deschiderea celui de al doilea magazin stradal pe Bd Magheru

MIGATO inaugureaza cel de-al treilea magazin de incaltaminte si accesorii din Bucuresti, situat pe Bulevardul Magheru, dupa 7 luni de la intrarea pe piata din Romania.
Vara asta MIGATO este stilistul tau in materie de pantofi, sandale ,si incaltaminte pentru ocazii speciale.
Talpa platforma, sandalele de inspiratie romana (stil gladiator), tocurile inalte si groase, sandalele fara toc, baretele si baretutele, pielea lacuita sau impletita, sandalele T-strap, culorile clasice (alb, negru, bej, etc.) sau culorile epatante (albstru, mov, verde, etc.) sunt cateva dintre influentele modei in vara lui 2009 pe care le gasesti in noul magazin MIGATO de pe Bvd. Magheru!
MIGATO pune la dispozitia clientului branduri internationale de pantofi si accesorii precum KillDoll sau Bioshoes. Acestea promoveaza concepte precum: diversitatea si confortul. Magazinul se adreseza unui public format in principal de femei cu venituri medii preocupate de business si care vor sa fie mereu in pas cu ultimele tendinte din moda.
Migato a intrat pe piata romaneasca in noiembrie 2008, prin intermediul companiei Shoes&Fashion. Cel de-al doilea magazin Migato este pozitionat pe calea Dorobantilor, urmand ca pana in luna august sa mai fie inaugurata o noua locatie in Capitala.
"Brandul MIGATO a fost lansat in Grecia in anul 1983 de catre Panagiotis Gatos si Maria Zacharaki- Gatos. Astazi, Migato este una din cele mai cunoscute branduri de incaltaminte si accesorii avand peste 120 de magazine pe teritoriul Greciei si in Cipru. In Romania vor fi deschise cinci magazine pana la sfarsitul anului. Iar in urmatorii cinci ani Shoes & Fashion preconizeaza ca va avea un numar de 30 de magazine sub marca MIGATO pe intreg teritoriul tarii", a declarat Lilia Bitzaraki, directorul general al Shoes&Fashion.