Signature

Gucci in Romania

Cand spui Gucci te gandesti imediat la haine de firma scumpe si greu de gasit. GUCCI in Romania este prezent in mai multe zone dar unul dintre principalele puncte de desfacere a acestor haine este in Bucuresti. Prin intermediul magazinului Signatureshop din Str. George Calinescu nr.13 (Dorobanti-Beller) sau online.
GUCCI a fost printre primele branduri de renume comercializate de catre magazinul nostru. Un nume sonor in industria modei si a confectiilor de gen. De-a lungul timpului am adus imbracaminte si incaltaminte dintre cele mai noi si mai in voga creatii. Fie ca au fost rochii sau bluze, tricouri sau jeans, costume sau camasi, sandale sau pantofi cu toc, toate modelele create de GUCCI au avut un succes remarcabil.
Noile tendinte in moda sunt prezente in noile produse GUCCI comercializate prin intermediul magazinului nostru. Fie produse pentru barbati sau fie produse pentru femei GUCCI in Romania exceleaza prin culoare, prin formesau prin accesorii. Colectia pentru femei de vara este superba.
Rochii vaporoase sau care pun in evidenta corpul femeii, jeans cu modele sau viu colorati, topuri simple cu croiala usoara, tricouri cu tema marinareasca sau de seara, sandale usoare de vara, cu toc pentru evenimente mondene, papuci sau sneakers, toate aceste produse fac din GUCCI un brand bine cunoscut in Romania.
Bucurestiul este un oras monden si modern, un oras cosmopolit. Lumea de aici este in permaneta in cautarea noilor tendinte in moda. Signatureshop aduce GUCCI in Romania pentru a veni in ajutorul celor care prefera hainele de firma.
Reducerile de la Signatureshop sunt considerabile, un minim de 30% per produs, acestea fiind unul dintre atuurile magazinului nostru. Haine de firma, preturi mici, clienti multumiti.
Signatureshop te asteapta la magazinul din Str. George Calinescu nr.13 (Dorobanti-Beller) sau online.