Escape

Escape Star Jeans - totul despre jeans

Escape Star este marca inregistrata a firmei MATTEX INTERNATIONAL, care a debutat in anul 2002, din pasiune pentru bluejeans: " cea mai spectaculoasa, practica, si relaxanta piesa vestimentara"( YSL ).
Pornind de la conceptul de reinventare a jeansilor, brandul MATTEX INTERNATIONAL se adreseaza tinerilor moderni, care iubesc sa poarte jeansi, si are ca obiectiv principal promovarea unor piese vestimentare care sa indeplineasca nevoile clientilor, urmarind atat tendintele internationale cat si tipurile de lifestyle adecvate acestui segment de varsta.
Colectiile noastre se bazeaza pe un studiu amanuntit asupra ultimelor tendinte ( croieli noi, texturi actuale, culori la moda, prespalari ) astfel incat modelele noastre de jeans sa avantajeze toate formele de siluete si sa individualizeze personalitatea fiecaruia.
Fie ca alegi o vacanta mai lunga, fie ca petreci un weekend pe malul marii, Escape Star iti ofera o alternativa prin tinute lejere de care sigur vei avea nevoie in zilele toride de vara sau in serile racaroase petrecute pe plaja. Daca te aventurezi intr o calatorie la munte poti oricand opta pentru o pereche de jeans in care sa te simti relaxata. Pentru serile petrecute in oras poti alege o fusta scurta si sigur nu vei trece neobservata. Alege must have- urile sezonului de vara si asigura te ca bagajul tau contine tot ce ai nevoie. In perioada 16.06- 17.08 ai o reducere de 50% la orice comanda de minim 300 RON, adica la fiecare 300 RON vei plati doar jumatate.
Misiunea noastra este aceea de a oferi produse de calitate ( prin superioritatea denimului folosit ), preturi accesibile, servicii de incredere si promptitudine in livrari.