Dakota Johnson. 20 cele mai sexy ţinute ale vedetei din Fifty Shades of Grey

Starului din cel mai erotic film de cinema din ultimii zece ani nu-i lipseşte sex-appealul nici în viaţa reală
Fiica lui Melanie Griffith (fosta soţie a lui Antonio Banderas) şi a actorului Don Johnson, Dakota se pare că moşteneşte tot ce-i trebuie pentru a fi o vedetă de succes, precum părinţii săi celebri.
 
Ţinutele sale şi în special rochiile lungi, mulate pe corp, cu crăpături îndrăzneţe şi decolteuri adânci, ne demonstrează că frumoasa actriţă în vârstă de 25 de ani s-a inspirat din notele puternic sexuale ale filmului în care joacă.
 
La premiera din Londra a filmului Fifty Shades of Grey, care a avut loc pe 12 februarie, Dakota a fost senzaţia serii într-o rochie albă cu trenă, cu un decolteu foarte adânc, în formă de "V". 
 
O altă ţinută în care a strălucit la propriu a fost o rochie Chanel din paiete argintii, pe care a purtat-o la Gala Premiilor Grammy de anul acesta.
 
Dakota Johnson s-a născut pe 4 octombrie 1989 într-o familie cu o lungă istorie în cinematografia americană. A debudat la vârsta de zece ani în filmul Crazy in Alabama, regizat de tatăl său vitreg la acea vreme, Antonio Banderas, în care apare alături de mama sa, Melanie Griffith, şi sora sa, Stella Banderas. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod