Cum ne alegem geanta potrivită

Geanta de damă este un accesoriu necesar și indispensabil oricărei femei și trebuie să fie în acord cu ținuta pe care o poartă. Așa cum ținuta ta suferă modificări pe parcursul unei zile în funcție de evenimentele la care participi, la fel trebuie să se întâmple și cu acest accesoriu. Iată câteva propuneri pe care ți le facem în acest sens.

1. Geanta Ezra, cu model subtil sau Sarah Colaj, cu design geometric te poate scoate din anonimat, indiferent de outfit-ul pe care il alegi. Dacă ai un program încărcat, dacă pleci de dimineața și ajungi abia seara acasă, o geantă supradimensionată ca acestea îți va face viața mai ușoară. EZRA | SARA COLAJ



2. Combinațiile monocromatice pot fi ușor de integrat in orice ținută, pielea stampată aduce un plus de textură iar colajul de material în culori diferite, completează perfect un look curajos și extravagant.

Fie că te afli la petrecerea de Revelion sau pe covorul roșu, ai nevoie, cu siguranță, de 3 lucruri: oglinda, rujul și telefonul, iar plicurile si clutch-urile sunt solutia. AVA | ID EVATEREZIA | FABIA



3. Când vine vorba despre genți casual, optează pentru culori neutre sau nonculori și nu vei da greș. După culoare, ai în vedere că geanta casual trebuie să fie ușor de asortat și trebuie să se potrivească atât la jeansi și fuste, cât și la pantofi sport și pantofi cu toc.

Design-ul clean, fără prea multe aplicații, este cea mai bună alegere.  VERONA GM | TILDA | NORINE | SAKURA PM

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod