No Name

Colectia NO NAME – ATHENS la Bucuresti

Noile modele vestimentare NO NAME – Athens, din colectia de vara 2009, au ajuns deja pe rafturile magazinului din Liberty Center.
Cele 61 de modele noi NO NAME – Athens pentru femei si 45 de modele noi NO NAME – Athens pentru barbati sunt realizate din materiale speciale pentru sezonul de vara si au culori pe masura.
Culorile NO NAME – Athens de vara aceasta: pasteluri calde, galben pai, bleu ciel, lila, gri deschis, vernil, rose si alb pur sunt culori care nu trebuie sa lipseasca din garderoba de vara a celor care vor sa se ascunda de razle arzatoare ale soarelui din aceasta vara.
Tesaturile de calitate, matase, bumbac satinat, panza de in, sunt doar cateva din materialele din care au fost create tinutele NO NAME – Athens din colectia de vara 2009. Materialele si calitatea acestora subliniaza inca o data personalitatea brandului NO NAME - Athens care se rezuma in cuvinte precum: vitalitate, versabilitate, incredere in sine si dinamism.
In Romania, primul magazin NO NAME - Athens se gaseste in Bucuresti, in centrul comercial Liberty Center, strada Progresului nr. 151-171 la primul etaj.