Ce au purtat vedetele la gala MTV Video Music Awards. 10 ținute spectaculoase

Gala premiilor MTV Video Music Awards, care a avut loc duminică seara la Madison Square Garden din New York, a strâns sub același acoperiș cele mai importante personalități ale industriei muzicale.
Ca de fiecare dată, starurile au făcut senzație prin ținute elegante, nonconformiste sau de-a dreptul excentrice. Una dintre acestea din urmă a fost purtată de cântăreața Rita Ora, care a ales o rochie neobișnuită, realizată din material transparent, pe care a asortat-o cu pantofi cu platforme imense. Un alt star care a ieșit din tipare a fost Alicia Keys care și-a luat în urmă cu câteva săptămâni angajamentul că nu va mai purta deloc machiaj, astfel că a pășit pe covorul alb, de această dată, complet nemachiată.

Nici surprizele nu au lipsit.
Rapperul Drake i-a înmânat Rihannei Premiul Michael Jackson Vanguard Video Award, dar nu înainte de a-i face o foarte frumoasă declarație de dragoste. "Este cineva de care sunt îndrăgostit de când aveam 22 de ani”, a recunoscut Drake, potrivit dailymail.co.uk, citat de click.ro. „Este una dintre cele mai bune prietene ale mele din toată lumea. În toată viața mea de adult, am admirat-o, chiar dacă este mai tânără decât mine. Este o legendă în carne și oase în industria noastră, doamnelor și domnilor, destinatara premiului Michael Jackson Vanguard Award în 2016, Rihanna”, a continuat cântărețul.
Se zvonește de mult timp că cei doi artiști ar forma un cuplu, iar fanii lor se așteptau ca Drake să o ceară în căsătorie pe Rihanna pe scena VMA. 

Beyonce a dominat și de această dată evenimentul. Vedeta are o colecție impresionantă de premii MTV Video și nici în acest an nu și-a dezamăgit fanii. Cântăreața a fost răsplătită cu premiul Videoclipul anului și Cel mai bun videoclip pop, pentru Formation, dar și cu Cel mai bun videoclip al unei cântărețe, pentru Hold Up.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod