Tamara

Bijuteria Tamara deschide un nou magazin în Cocor Luxury Store

 Noul spatiu va ocupa o suprafata de aproximativ 15 metri patraţi si va fi poziţionat la parter, in zona centrala, in faţa intrarii principale. Clienţii se vor putea bucura de noul magazin deschis in Cocor Luxury Store in fiecare zi de luni pâna duminica, intre orele 9:00 si 22:00.

“Inca de la infiintare ne-am orientat catre alegerea unei locatii care sa reflecte imaginea brandului. Daca la inceput am ales Mario Plaza, acum când Bijuteria Tamara se plaseaza intr-un proces de extindere, am optat pentru Cocor Luxury Store. Deoarece brandul “Tamara” inseamna bijuterii premium ale unor designeri recunoscuti international, alegerea acestei locatii a venit in mod firesc. Asteptam in noul magazin  atât clientii nostri fideli cât si doamne si domnisoare pasionate de bijuterii de calitate, in stilul retro-romantic care ne-a consacrat precum si de game de bijuterii moderne.“ a declarat Yossef Naor - bijutier si proprietarul Bijuteriei Tamara.

Noul magazin va reuni brandurile consacrate pe care Bijuteria Tamara le-a adus pe piata din Romania: Michal Negrin, Iris Design, Solo Line, Konplott precum si brandul propriu: MY Tamara. Colectiile vor pastra valorile cu care Bijuteria Tamara si-a obisnuit clientii de-a lungul timpului: service pentru modificari, service post-garantie, reparatii post-garantie, consultanta si realizarea de bijuterii la comanda.