Ceas bărbătesc

5 accesorii care pot face orice bărbat mai atractiv

4. Accesorii pentru costum


Chiar dacă nu porţi zilnic costum, există ocazii importante în viaţa fiecărui bărbat în care aceasta e singura alegere adecvată. Există o mare diferenţă între costumul accesorizat şi cel simplu. Chiar dacă ai investit într-un costum de calitate, asta nu înseamnă că trebuie să renunţi total la accesorii. Alegerea clasică este de a merge pe o cravatp simplă şi o batistă de buzunar. Fii pregătit să te joci cu combinaţiile de culori şi modele.
Culorile complementare arată minunat atunci când sunt asociate. Încearcă, spre exemplu, o cravată violet şi o batistă verde, sau o cravată albastră şi o batistă portocalie. Dacă nu te simţi confortabil să porţi culori puternice, poţi opta pentru cele neutre pentru a păstra o ţinută clasică şi definită, însă trebuie să te asiguri ca cele două să nu fie de aceeaşi culoare sau model. Dacă vrei să arăţi extraordinar, alege batistele de buzunar duble. Poţi alege, de asemenea, un accesoriu de o culoare neutră şi unul de o culoare mai îndrăzneaţă sau cu un model mai interesant.


Dacă vrei să te diferenţiezi din mulţime, alege un papion în locul cravatei. Există o varietate largă de culori, modele şi materiale pentru a-ţi crea un stil unic. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod