20 de ţinute ideale pentru zilele de Paşte. Ce să porţi?

Alege rochiile în culori pastelate, precum şi pe cele cu imprimeuri florale, care se potrivesc perfect cu atmosfera senină a acestui sezon.
De Paşte, sărbătoarea Învierii, tradiţia spune că trebuie să porţi ceva nou. Iar dacă ai de gând să mergi la cumpărături, nu uita câteva reguli esenţiale pe care să le urmezi atunci când îţi pregăteşti ţinuta.

Culori pastelate


În primul rând, fiind o sărbătoare a renaşterii şi a luminii, cele mai potrivite culori pe care să le porţi sunt cele deschise, luminoase. Pastelurile sunt ideale pentru ţinuta ta de Paşte, fie că alegi o rochie, fustă sau pantaloni. Nuanţele delicate de bleu, verde, roz, bej, lila sau galben se asortează perfect cu acest sezon. 

Imprimeuri florale


Imprimeurile florale delicate sunt de asemenea o alegere bună pentru zilele de Paşte. Optează pentru materiale înflorate în nuanţe deschise şi evită imprimeurile masive, în culori puternice.

Ţinută decentă


Dacă mergi la slujbă în noaptea de Înviere, este foarte important să optezi pentru o ţinută decentă şi adecvată momentului şi locului. Prin urmare, evită hainele strâmte, rochiile sau fustele scurte, decolteurile adânci, hainele cu mesaje imprimate, culorile puternice, materialele transparente, accesoriile supradimensionate, dar şi pantofii cu toc foarte înalt.
 
Nu dai greş dacă alegi ţinute de tip casual care îţi pun feminitatea în valoare.
Rochiile şi fustele de lungime medie, peste genunchi, dar şi cele lungi sunt adecvate acestei ocazii. Croiala de tip A este cea mai potrivită variantă. Evită fustele creion, dar şi pe cele cu crăpături. 
 
Nu uita să iei cu tine un trench sau un cardigan pentru că vremea este instabilă primăvara şi mult mai răcoroasă pe timpul nopţii. Evită jachetele din piele, din denim sau pe cele de tip jumper, care nu se potrivesc unei astfel de ocazii.
 

Accesorii discrete


În ceea ce priveşte accesoriile, este de preferat să păstrezi o notă cât mai discretă. Evită colierele masive, de tip statement.
Optează pentru bijuterii de dimensiuni mici, care oferă un accent de stil şi eleganţă, fără să iasă prea mult în evidenţă. 
 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • amit pe 23 Mai 2018, 15:06
    antonia

    daaaa http://www.eva.ro

    0
    0

  • anca pe 30 Apr 2016, 22:57
    PLS HELP!

    daca ati putea sa ne spuneti si de unde sunt o parte din tinute ar fi super! am recunosc ceva asos dupa modul in care sunt facute pozele dar chiar sunt superbe tinutele si as vrea sa stiu o parte din articole de unde sunt :(

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod